Dolar ve euro bugün ne kadar?

Dolar ve euro bugün ne kadar?

Ekonomik ve finansal kararlarınızı etkileyen dolar ve Euro fiyatları hakkında en güncel bilgilere mi ihtiyacınız var? İşte 24 Mayıs 2024 Cuma gününe ait döviz kuru bilgileri...

Dolar ve euro fiyatlarının yanı sıra diğer döviz kurlarındaki değişimler de ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkiler yaratıyor. Bu nedenle döviz kurlarındaki güncel durum, düzenli olarak takip edilmesi gereken kritik bir unsur haline geliyor.

Dolar ve euro fiyatları, son 24 saatte küresel piyasalardaki dalgalanmalar ve Türkiye ekonomisine dair belirsizlikler ışığında hafif bir düşüş yaşadı. Dolar/TL, son iki haftadır 32 TL sınırının üzerinde seyrediyor. Euro/TL ise son bir ayda 35 TL'nin altında işlem görüyor.

Dolar:

  • Alış: 32,178 TL
  • Satış: 32,191 TL

Euro:

  • Alış: 34,9718 TL
  • Satış: 34,9909 TL

Döviz kurları, yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip edilen önemli bir gösterge. Bu nedenle, güncel bilgilere anında ulaşabilmek büyük önem taşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN