Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

Dolar ve euro yeni haftaya nasıl başladı?

Öne çıkan bir verinin olmadığı haftanın ilk gününde dolar/TL, 8,61-8,62 seviyelerinden işlem görüyor. Euro/TL de geçen haftanın kapanış seviyeleri olan 10,15'ten el değiştiriyor.

Geçen hafta 8,30'un altını gördükten sonra üst üste 4 günde de yükselişle kapatan dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününde yatay seyirle 8,61-8,62 seviyelerinden değerleniyor.

Euro/TL de geçen haftanın kapanış seviyeleri olan 10,15'ten el değiştiriyor.

ALTIN VE PETROL FİYATLARI

Asya borsaları, altın ve petrol fiyatlarındaki sert düşüşün ardından gerilerken dolar ABD tarımdışı istihdam verisinin ardından tahvil getirilerinin yükselmesiyle euro karşısında dört ayın en yüksek seviyesini gördü.

Altın, fiyatların 1,750 doları aşağı yönlü kırmasının ardından devreye giren stop-loss satışlarıyla 1,684 dolara kadar gerilerken fiyatlardaki ani düşüş risk iştahının azalmasına neden oldu. Altın en son yüzde 1.4 ekside 1,738 dolarda işlem gördü.

Brent ham petrol fiyatları da Delta varyantının yayılmasının seyahat talebini azaltacağı endişeleriyle yüzde 2 geriledi.

Öne çıkan bir verinin olmadığı haftanın ilk gününde Almanya'dan gelecek ticaret rakamları ile ABD JOLTS verisi takip edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN