Döviz kurunda flaş iddia! İslam Memiş 34 TL'ye fırlayacağı tarihi açıkladı... Dolar-sterlin-euro hepsini bilmişti

Döviz kurunda flaş iddia! İslam Memiş 34 TL'ye fırlayacağı tarihi açıkladı... Dolar-sterlin-euro hepsini bilmişti

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sterlinin değeriyle ilgili önemli bir değerlendirme yaparak doların yerine euro ve sterlinin tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Memiş, sterlinin gelecekte ne kadar olacağı konusunda da bir tahminde bulundu.

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Sürekli dolar diyorlar ya 'Yanlış' Euro ve Sterlin tercihimiz doğruydu." ifadesini kullanan Memiş, sterlinin değerinin ne kadar arttığını belirterek şu sözlere yer verdi:

"Sterlin/TL kuru bugün 30,40 liraya yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yani, 2023 beklentimiz gerçekleşti. Yıl sonuna kadar 33-34 lira aralığını takip etmeye devam edeceğiz. 1 Ocak'ta 10 bin lira dolar karşısında 12.626 lira oldu. 1 Ocak'ta 10 bin lira sterlin karşısında ise 13.392 lira oldu. Sürekli dolar diyorlar ya 'Yanlış' Euro ve Sterlin tercihimiz doğruydu."

2.webp

Altın ve döviz kuru uzmanı İslam Memiş'in bu tahmini, sterlinin gelecekte değer kazanabileceği yönünde bir perspektif sunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN