Egea yerine bunu alın! Aynı fiyata SUV model araç! Hem az yakıyor hem de uygun fiyatlı! Kapış kapış gidiyor

Egea yerine bunu alın! Aynı fiyata SUV model araç! Hem az yakıyor hem de uygun fiyatlı! Kapış kapış gidiyor

Otomotiv piyasasındaki hareketlilik devam ederken araç almak için araştırma yapanların yeni gözdesi belli oldu. Egea fiyatına SUV model araç sahibi olabilirsiniz. Hem daha az yakıyor hem de çevre dostu. Bu aracı kimse kaçırmak istemiyor. İşte Peugeot'dan kaçırılmayacak fırsat…

Peugeot birçok farklı model aracı ile piyasada yer alırken hangi aracı alsam tartışmalarına da son noktayı koyuyor. Fiat Egea fiyatına Peugeot SUV model araç sahibi olabilirsiniz. Birçok kişinin dikkatinde yer alan markalar arasında görülen Peugeot güncel fiyat listesi ile merak uyandırıyor. İşte Peugeot'dan kaçırılmayacak fırsat…

KAPIŞ KAPIŞ SATIYOR

Türkiye otomobil pazarında pek çok farklı araç ve model bulunurken birçok kişide tercihini Peugeot'dan yana kullanıyor. 208,308,2008 ve 3008 gibi otomatik modelleri ile merak uyandıran Peugeot 408 ve elektrikli araç modelleri ile de yoğun ilgi görüyor. Fiat Egea ile fiyat performans karşılaştırılması yapıldığında ise oldukça merak uyandırıyor.

peugeot-2008-suv.jpg

Peugeot 2008 SUV model araç fiyat ve performansıyla dikkat çekiyor. Yeni 2008 ACTIVE PRIME 1.2 PureTech 130 hp EAT8 versiyonun 1.367.000 TL'den satışta olduğu görülmektedir.

Fiat Egea Cross Limited donanım 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT model aracın fiyatı ise 1.391.900 TL'den satışta yer alıyor. İki aracın karşılaştırılması durumunda ise Peugeot 2008 SUV model aracın daha uygun fiyatlı olduğu görülmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN