Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı: Altını olan bunu yapsın!

Elinde altın olanlar dikkat! İslam Memiş uyardı: Altını olan bunu yapsın!

Gram altın, bir kez daha 1470 lira sınırını geçti. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yeni bir lira tahmini ortaya koydu. Bekleyişte olan milyonlar için oldukça dikkate değer! Uzman isim asgari altın tahminine dair açıklamaları halkın ilgisini çekti. Döviz ve altın fiyatlarındaki dalgalanmaları ele alan Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önceki ilgi çeken incelemesinde 1.400 lira üzerinde gram altının alınmaması konusunda bir paylaşımda bulundu...

Döviz rezervi bulunan kişilere bir uyarı... O, belirli bir zaman dilimini işaret etti ve bunun herkes tarafından uygulanması gerektiğini dile getirdi... İşte, milyonlarca kişinin beklediği en yakın tahmin...

Altın fiyatlarındaki ani dalgalanmalar! Doların 24 TL'ye tırmanması, gözlerin altın fiyatlarına çevrilmesine yol açtı. Yatırımcılar 'Altın ne zaman alınmalı? Gram altın şimdi alınmalı mı?' gibi soruların yanıtlarını arıyorlar. Sık sık sıra dışı tahminleriyle gündemde yer bulan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın satın alacakları uyardı. Ekonomiye yönelik getirilen Mehmet Şimşek ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Memiş, bombayı patlattı. İşte belirli bir tarihte rekor kıracak! İşte İslam Memiş'in dikkat çeken altın tahmini ve piyasa yorumu...

Sıradışı önerileri ile yatırımcılar tarafından büyük ilgi gören Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş borsa, altın ve dolar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gram altın 1400 TL'yi geçerek 1474 TL'ye kadar yükseldi ve zirveyi yeniledi. Yatırımcılar ise gram altın alıp almama konusunda kararsız.

2-005.jpg

İSLAM MEMİŞ'TEN SARSICI GRAM ALTIN TAHMİNİ

İslam Memiş, Mehmet Şimşek döneminin ardından önemli uyarılarda bulundu. Yatırımcıların tedbirli olması gerektiğini belirten Memiş, döviz ve altın fiyatlarında düşüşlerin olabileceğini, Türk Lirası'nın diğer piyasa para birimlerine göre daha değerli olacağını belirtti.

Memiş, sözlerine ekledi, "Ancak, Türk lirasının değer kazanacağına dair öngörüler olsa da zaman içinde bu durumun kalıcı olup olmaması net değil. Zamanla ekonomi toparlanabilir diye belirtti. Dolar, euro ve gram altın alımları yapanlar ise hayal kırıklığına uğrayabilir." Seçim öncesi kuyumculardan yoğun talep oluşturanlar da hayal kırıklığına uğrayabilirler." ifadelerini kullandı.

"KURBAN BAYRAMI'NI BEKLE"

Yatırım için Kurban Bayramı'nın en münasip zaman olduğunu belirten İslam Memiş, "Vatandaşlar, döviz almak yerine faize yönelecekler. Bu durumun, vatandaşların kredi olanaklarının genişleyip genişlemeyeceğini merakla takip etmesine yol açacak. Şu an Türkiye, Kurban Bayramı'nı bekliyor." dedi.
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in ilave açıklamaları ise şu şekildeydi:

"Belirli fiyat aralıklarını gözlemleyip, bu aralıklar içerisinde piyasaları izleyeceğini açıkladı. Borsa İstanbul'da 5.407 puan seviyesine ulaşılması durumunda kar satışlarının göz önünde bulundurulması gerektiğini belirtti. Bu durumun hisse senedi fiyatlarının düşebileceğini gösteriyor. Yatırımcıların bu konuda dikkatli olmaları ve iyi kararlar vermeleri gerekiyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN