Elon Musk'tan intikam almak için yeni para birimi ürettiler

Elon Musk'tan intikam almak için yeni para birimi ürettiler

Kripto para yatırımcıları yeni bir karar aldı. Elon Musk'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla piyasalarda yarattığı dengesizliğe karşı birleşen kripto para yatırımcıları, 'STOPELON' isimli bir platform ve aynı ismi taşıyan bir kripto para birimi kurdu. Yatırımcılar, böylelikle Musk'tan 'intikam almaya' hazırlanıyor.

Elon Musk'ın elektrikli araçlar karşılığında bitcoin kabul etmeme yönündeki kararına 'sinirlenen' ve ardından bu hafta yaşanan yüzde 20'lik düşüşün ardından 'intikam amacı' güden kripto para yatırımcıları yeni bir para birimi oluşturmaya karar verdi.

"Elon Musk, Twitter hesabından kripto para piyasasını sorumsuzca manipüle ettiği için kötü bir şöhrete sahip. Bu saçmalık! Narsist bir milyarder olan ve her zaman olmaya devam edecek Musk, insanların portföyleriyle oynuyor. 'Yeter' diyoruz" açıklamasında bulunan STOPELON, platformla aynı isimde yeni bir kripto para birimi ürettiklerini duyurdu.

24 SAATTE YÜZDE BİN 800 DEĞER KAZANDI

Sadece bir hareket değil, aynı zamanda gerçek bir kripto para birimi olan STOPELON, tıpkı bitcoin veya Musk'ın favori Dogecoin'i gibi satın alınabilir ve takas edilebilir.

Binance Akıllı Zincirinde işlem gören bir token olarak ortaya çıkan STOPELON, son 24 saatte yüzde bin 800 değer kazandı.

 

​Öte yandan, bu yeni kripto parayı edinme süreci karmaşık olsa da, yatırımcıların Musk'a karşı nefretinin bir hareketle yoğunlaşmasına yol açacak ve başarısı tamamen yatırımcıların ne kadar satın alacağına bağlı olacak.

Yatırımcılar açısından 'bardağı taşıran son damla' ise, '2021 Great Doge' aldatmacası oldu. Dogecoin'i aylarca öven Musk, bu para birimini aylarca övdü ve Dogecoin ile finanse edilecek bir SpaceX ay uydusunu ilan etmeye kadar ileri gitti. 

SpaceX, gelecek yıl fırlatacağı Ay uydusunun tüm giderlerinin Dogecoin ile finanse edileceğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN