Elon Musk uyardı: Kripto para yatırımcıları dikkat

Elon Musk uyardı: Kripto para yatırımcıları dikkat

Dünyanın sayılı milyarderlerinden olan Elon Musk, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'in finansal terörizm aracı olduğunu açıkladığı Dogecoin ve kripto para için uyardı. Musk, yatırımcıların temkinli olmasını önerdi.

Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kripto paraların umut vadettiğini fakat yatırımcıların dikkatli bir şekilde hareket etmesi gerektiğini söyledi. 

Dogecoin'in en büyük destekçisi olan Elon Musk gazetecilerin sorularını yanıtladı. Musk, kripto para sorusuna "Kripto paralar umut vadediyor, ancak ihtiyatlı yatırım yapılmalı" dedi.

"DOGECOIN KRİPTO PARANIN GELECEĞİ OLABİLİR"

Dogecoin'i popüler hale getiren isim Elon Musk, Twitter'dan yaptığı açıklamalarla Dogecoin fiyatlarında yükselişe sebep oluyor.

Elon  Musk, Dogecoin'in kripto paraların kralı olma potansiyelinin bulunduğunu fakat bu sebepten dolayı Dogecoin'e her şeyi dahil etmenin doğru olmadığını belirtti.

Musk, ayrıca Dogecoin yatırımcılarına "Dogecoin kripto para birimlerinin geleceği olabilir" açıklamasını yaptı.

janet-yelle.jpgJanet Yelle

"KRİPTO PARA UZUN ZAMANDIR FİNANSAL TERÖRÜN ARACI"

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Şubat ayında katıldığı bir panelde kripto paraların para aklamak için kullanıldığını ve uzun zamandır bir finansal terörizm aracı olduğunu söylemişti.

bill-gates.jpgBill Gates

BILL GATES 'DE KRİPTO PARA KONUSUNDA UYARDI

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ise “Elon'ın çok parası var ve çok yönlü biri. Onun Bitcoinlerinin aşağı ya da yukarı gitmesi beni endişelendirmiyor. Eğer Elon'dan daha az paranız varsa, dikkatli olmalısınız” demişti.

bitcoin.jpg

BITCOIN 55 BİN DOLAR DÜZEYİNE GERİLEDİ 

Dünyada sanal para piyasalarının en yüksek alımına sahip Bitcoin, önceki gün 58 bin dolara ulaşırken tekrar aşağı yöne doğru seyrederek 55,300 dolar düzeyine kadar indikten sonra yüzde 2.57 düşüşle 55,600 doların üzerine döndü.

Kripto para birimi Bitcoin, perşembe günü başlayan yükselişini sürdürdü ve 58 bin dolara ulaştıktan sonra yönünü yeniden aşağıya çevirdi ve 55,300 dolar düzeyine kadar indikten sonra, 55,600 doların üzerine döndü. Bitcoin'in haftalık kazancı ise yüzde 2.71 olarak hesaplandı.

Son 24 saat içinde 55,321.85 ve 58,363.31 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 2.57 düşüşle 55,653.92 dolara gerilerken, birimin haftalık kazancı yüzde 2.71 olarak hesaplandı. Bitcoin'in toplam piyasa hacmi de, yaklaşık 33 milyar dolar düşüşle 1.0 trilyon 38.89 milyar dolara geriledi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN