Emekli promosyonunda yarış sürüyor! Yapı Kredi'ye giden emekliler ceplerini dolduracak

Emekli promosyonunda yarış sürüyor! Yapı Kredi'ye giden emekliler ceplerini dolduracak

Bankalar arasında başlayan emekli promosyonu yarışı kızışıyor. Yarışa son olarak Yapı Kredi Bankası da katıldı. Bankadan yapılan açıklamada "Emeklilik Paketi" kampanyasından faydalanmak isteyenlerin hesaplarını Yapı Kredi'ye taşımaları gerektiği bildirildi. İşte kampanyanın detayları...

Bankaların emekli promosyon yarışı hız kesmeden devam ederken Yapı Kredi'den yeni bir atak geldi. Yapı Kredi, promosyon güncellemesiyle emeklilerin cebini doldurmaya hazırlanıyor. İşte, Yapı Kredi'den yeni emekli promosyon kampanyası...

Emeklilere yüksek miktarda promosyon veren bankalar arasında yer alan Yapı Kredi, SGK ile yaptığı anlaşmanın ardından emekli promosyonunu güncelledi.

7.750 TL'Yİ BULAN ÖDÜLLER

SGK'dan emekli olanlara özel hazırlanan "Emeklilik Paketi" kampanyasından yararlanmak isteyenlerin maaşlarını Yapı Kredi'ye taşımaları gerekiyor. Ayrıca emekli tanıdığını bankaya getiren müşterilere getirdikleri kişi başına 250 TL ödül ödemesi de yapılacak.

YAKINLARINI KAMPANYAYA DAHİL EDENLERE 2 BİN 500 TL

Yapı Kredi'nin kampanyası sadece emeklileri kapsamıyor, yakınlarını banka müşterisi yapanlara da 2 bin 500 liraya varan ödül veriliyor.

YENİ EMEKLİLERİ DE KAPSIYOR

SSK ile BAĞ-KUR'dan yeni emekli olacaklar e-Devlet ya da SGK'ya yapacakları başvuru ile, Emekli Sandığı'ndan emekli olacaklar da çalıştıkları kurum ya da Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığı'na yapacakları başvuruda banka olarak Yapı Kredi bankasını tercih edebilirler.

yapı kredi emekli promosyonu

EMEKLİ MAAŞI YAPI KREDİ'YE NASIL TAŞINIR?

Yapı Kredi müşterisi olanlar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ve müşteri hizmetleri aracılığıyla maaşlarını kolaylıkla Yapı Kredi'ye taşıyabiliyor.

Banka müşterisi olmayanlar Yapı Kredi Mobil uygulamasından kolaylıkla müşteri kaydı olarak maaşlarını taşıyabilirler. Ayrıca e-Devlet ya da SGK aracılığıyla da emekli maaşınızı bankaya taşıyabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN