Emekliler dikkat! Son 2 gün! Yetişen 17.000 TL ödeme alacak! Banka önünde kuyruk uzadıkça uzadı

Emekliler dikkat! Son 2 gün! Yetişen 17.000 TL ödeme alacak! Banka önünde kuyruk uzadıkça uzadı

Emekli maaş alan vatandaşlar dikkat! Başvurular için yalnızca iki gün kaldı. Başvuru yapan 17.000 TL ödeme alacak. Fırsatı kaçırmak istemeyen emekliler banka önünde kuyruk oluşturuyor. İşte kampanya detayları…

SGK emeklilerinin bankacılık işlemlerine daha kolay ve hızlı bir şekilde yapması için kolları sıvayan İş Bankası ayrıcalıklı kampanyaları ile tüm yüzleri güldürüyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 tarihi ile 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanyanın detayları paylaşıldı. İlk maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi alabilmektedir. İş Bankası kampanya detayları merak edilirken Biz de konu hakkındaki detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte kampanya detayları…

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İş Bankası promosyon kampanyası kapsamında Bankaya gitmeye gerek kalmadan İşCep ya da internet şubesi üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Maaş taşıma işlemleri için izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

  • İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
  • İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu
  • İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme
  • İnternet Şubesi > Başvuru - Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?


Emeklilerin merakla araştırdı promosyon ödemeleri hakkında açıklamalarda peş peşe geliyor. Mart ayı sonuna kadar yapılacak olan promosyon ödemeleri şu şekildedir:

  • 3500 TL'ye kadar emekli maaş alan vatandaşlar 4.500 TL,
  • 3.500 TL - 7.500 TL arasında olanlar 5.250 TL,
  • 7.500 TL - 10.000 TL arasında olanlar 6.750 TL,
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL promosyon ödemesi alacak.


para-vermek.jpg

İŞ BANKASI PROMOSYON DETAYLARINI PAYLAŞTI


Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri 3 yıl boyunca taahhüt vermesi durumunda promosyon ödemesinden yararlanabilmektedir. Promosyon ödemesinin hesaba aktarılması durumunda aracılık edilen tüm emekli maaşları 1 aya karşılık gelen tutar üzerinden hesaplama yapılarak 3 yıllık peşin ödeme almaktadır.
is-bankasi-promosyon.jpg

EMEKLİLERE 17.000 TL MÜJDESİ VERİLDİ

2023 yılında en düşük emekli maaşı 5.500 TL'ye yükseltilirken Geçtiğimiz günlerde Başkan Erdoğan tarafından yapılan açıklama kapsamında emekli maaşları 7.500 TL oldu. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin zamlı maaşların Nisan ayında hesaplarda olacağını belirtirken emekli ikramiyelerinin de 2000 TL olduğu aktarıldı. Bayram ikramiyeleri Ramazan Bayramı'ndan önce yani Nisan ayında hesaplara yatırılacak.

Promosyona başvuru yapan emekliler Nisan ayında 7.500 TL promosyon alacak. 7.500 TL'lik emekli maaşı ile birlikte 2.000 TL bayram ikramiyesi alan vatandaşlar toplam 17.000 TL para almış olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN