En düşük emekli maaşı ne kadar oluyor? 7500 TL ile geçinen emeklinin beklediği karar: Son sözü meclis söyleyecek

En düşük emekli maaşı ne kadar oluyor? 7500 TL ile geçinen emeklinin beklediği karar: Son sözü meclis söyleyecek

Asgari ücret zammının açıklanmasının ardından şimdi milyonlarca vatandaş emekli maaşlarına gelecek zammı merak ediyor. Özellikle de en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı merak edilirken son sözü meclisin söylemesi bekleniyor. İşte konuya ilişkin detaylar…

En düşük emekli maaşı şu an için 7.500 lira iken yapılacak yeni zamla beraber ne kadar olacağı merak ediliyor. Son olarak Temmuz ayında yapılan zamda en düşük emekli maaşı da herhangi bir değişiklik yapılmamasından ötürü milyonlarca emekli tepkiliyken şimdi herkesin gözü yapılacak olan iyileştirmelerle dikildi.

yeni-proje-2.jpg

MEMUR VE EMEKLİ ZAM ORANLARI NETLEŞTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, Milyonlarca vatandaşın yakından ilgilendiği memur ve emekli zam oranı netleşti. SSK ve Bağ-kur emeklilerinin maaşlarına son enflasyon verileriyle beraber yüzde 37,55 oranında zam yapıldı.

yeni-proje-4-001.jpg

Şimdi de en düşük emekli maaşının ne kadar yükseltileceği sorusu akıllarda yer edinmeye başladı. Şu an için söz konusu zamla beraber en düşük emekli maaşının 10 bin 316 lira olmasını bekleyen emekliler son durumu meclisten çıkacak akşam karar sonrasında öğrenecekler.

Meclis'te çalışma yapılarak kısa zamanda yeni en düşük emekli maaşının açıklanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN