Faturalar yüzünden ay sonunu getiremiyorum derdine son! Başvuru yapan 150 TL kazanacak!

Faturalar yüzünden ay sonunu getiremiyorum derdine son! Başvuru yapan 150 TL kazanacak!

Doğalgaz, elektrik su faturaları cep yakarken bütün vatandaşları ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Ay sonuna para yetiştiremeyen vatandaşlar bu haberle sevinçten havalara uçacak. 10 Nisan 2023 tarihine kadar başvuru yapanlar 150 TL'yi cebine koyuyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Mart ayı itibariyle bankalardan gelen açıklamalarda yakından takip ediliyor. Müşteri kazanmak adına birbirinden farklı kampanyalarda gündemde yer alan bankalar detayları da müşterilerle paylaşıyor. Yapı Kredi Bankası 10 Nisan'a kadar başvuru yapan herkese 150 TL hediye edileceğini duyurdu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


150 TL CEBİNİZE KALACAK

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara ya da HGS talimatı verenlere 100 TL puan hediye edileceği duyuruldu. Tüm bunlarla birlikte verilecek ekstra 3 talimata da 50 TL toplamda 150 TL puan hediye verilecek aktarıldı.

paralar-2.jpg

Yapı Kredi Bankası yeni kampanyanın 11 Mart- 10 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olduğunu açıkladı. Müşterilerin vereceği 3 yeni talimat kapsamında 100 TL puan hediye edileceği belirtildi. Kredi kartlarına ek 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatı ile birlikte 50 TL ekstra puan hediye edileceği aktarıldı.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470’e SMS ile göndermesi gerekiyor. Başvurular yalnızca sistemde kayıtlı olan cep telefonu üzerinden olması durumunda kabul edilecek.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

  • Kampanya kapsamında sadece tanımlanan faturalar ve HGS talimatlarının geçerli olduğu aktarıldı. Daha önce tanımlı olan talimatların iptal edilip yeniden verilmesi kampanya kapsamında yer almayacak.
  • Kampanya 11 Mart-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Faturaların en az bir kez otomatik olarak ödenmesi gerekiyor.

paralarr-001.jpg

  • Kampanya kapsamında yer alan her talimatın kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerli olması gerekiyor.
  • Kampanya ile kazanılan puanlar 15 Mayıs 2023 tarihinde kredi kartına ya da banka kartına tanımlanacak. Puanların yansıtılması 2 iş günü sürebilir.
  • Ödüllendirme yapılabilmesi adına belirtilen tarihten önce müşterinin en az 1 adet Kullanıma açık kredi kartı ya da banka kartının bulunması gerekiyor.
  • Aynı abone numarası ile birden fazla ödeme talimatı verilmesi durumunda yalnızca bir tanesi ödül kapsamında yer alacak.
  • Kampanya başlangıcından en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.

fatura-zam.jpg

İPTAL DURUMUNDA NE OLACAK ?

  • Kampanya süresi boyunca en az 6 ay öncesine kadar 1 derecede yakını adına verilen otomatik ödeme talimatı ya da HGS talimatlarının iptal edilip tekrar talimat verilmesi kampanya kapsamında yer almayacak.
  • Cep telefon numarasını taşınması durumunda yeni operatörden tekrar talimat verilmesi ile birlikte müşteriye son işlemi için ödül verilecek.
  • Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecektir.
  • Hızlı cep talimatları kampanyaya dahil değildir.
  • Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilmektedir. Müşterilerin kazanabileceği en fazla tutar ise 150 TL olarak belirlendi.
  • SMS gönderim bedeli GSM operatörlerinin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN