Gelecek Partisi'nden Nureddin Nebati'ye 'Kuru Fasulye' göndermesi

Gelecek Partisi'nden Nureddin Nebati'ye 'Kuru Fasulye' göndermesi

Türkiye'nin ekonomi yönetiminde son dönemde yaşanan değişimler dikkat çekti. Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı görevinden Kasım 2020'de istifa etmesinin ardından göreve gelen Lütfi Elvan'ın 13 ay sonra koltuğu Nureddin Nebati'ye bırakması 'Dümene Albayrak'ın yeniden geçtiği' yorumlarına neden oldu. Gelecek Partisi ise yeni bakana 'Hayırlı olsun!' mesajı paylaştı. Mesajda 'kuru fasulye' görseli kullanılması Albayrak ile Nebati'nin geçtiğimiz Ağustos'taki buluşmasını akıllara getirdi.

Gelecek Partisi sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini halefi Lütfi Elvan'dan devralan Nureddin Nebati için 'Hayırlı olsun!' mesajı paylaştı.

Videoda kullanılan görselde ise masa üzerinde görünen 'Kuru Fasulye' görseli ise, Kasım 2020'de sürpriz bir kararla istifa eden Berat Albayrak ile o dönem Bakan yardımcısı görevini ifa eden Nureddin Nebati'nin geçtiğimiz Ağustos ayında Süleymaniye'de bir kuru fasulyecide birlikte çekilen görüntülerini akıllara getirdi.

berat-albayrak-nuredin-nebati.jpg

BİRLİKTE YEMEK YERKEN GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Berat Albayrak’a yakın isimlerden olan Nureddin Nebati, yaklaşık üç ay önce İstanbul Süleymaniye'de birlikte yemek yerken görüntülenmişti. O günden bu yana Nebati’nin ismi Bakanlık koltuğuna yakın olan isim olarak öne çıkıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN