Hafize Gaye Erkan görevinden affını istemişti! İslam Memiş piyasa nasıl etkilenecek açıkladı: Altını doları olan dikkat!

Hafize Gaye Erkan görevinden affını istemişti! İslam Memiş piyasa nasıl etkilenecek açıkladı: Altını doları olan dikkat!

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden affını istemişti! Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasanın nasıl etkileneceğini açıkladı: Altın ve dolar sahipleri dikkat...

ABD'den gelen verilerin etkisiyle altın ve dolar piyasalarında sert hareketler yaşanıyor. Gram altın, 2 bin lira seviyesini aşarken ani bir düşüş yaşadı. Aynı zamanda dolar kuru da 31 lira seviyesine doğru yol aldı. Bu hareketlilik, yatırımcıları tedirgin etmeye başladı.

Fed Başkanı Jerome Powell'ın faiz indirimlerine ilişkin verdiği sinyaller, piyasada indirim beklentisi oluşturmuştu ancak Powell'ın mart ayında indirim yapmayacağını açıklaması, piyasalarda ters köşe etkisi yarattı. Bu durum, jeopolitik risklerin etkisi altında olan dolar kurunun ve altın fiyatlarının gelecekteki yönünü belirsiz hale getirdi.

"TERS KÖŞE OLMAYIN"

İslam Memiş kimdir? İslam Memiş altın yorumları! - Gündem Haberleri

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın görevinden affını istemesiyle birlikte, piyasalarda belirsizlik arttı. Ancak Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara "Hafta sonu dedikodularına kanmayın. Hiçbir şey gördüğünüz gibi değil. Herkes görevini yapıyor. Ters köşe olmayın, sakin" uyarısında bulunarak, panik yapmamaları gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN