Hafta ortasında piyasalarda yükseliş tam gaz

Hafta ortasında piyasalarda yükseliş tam gaz

Uzun süredir yukarı ivmeli hareket eden piyasalarda bugün de yükseliş sürüyor. Dolar, önceki kapanışına göre artarak güne 18,6311 seviyesinden başladı. Euro da yükseliş kaydederek 19,8101 seviyesinden işlem görüyor.

Son iki yılda Türk Lirası'nın ciddi değer kaybetmesi ve ekonomi yönetiminin, döviz kurunun fahiş yükselişine karşı hamleleriyle birlikte, piyasalar da dalgalı bir seyir izliyor. Vatandaşın merakla takip ettiği dolar ve euroda, son dönemdeki mevcut yükseliş bugün de sürüyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

TL karşısında birçok kez rekor tazeleyen dolar, güne 18,6311 seviyesinden başladı. Dolar/TL, bir önceki kapanışını ise 18,6198 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Geçtiğimiz aylarda bir süre değer kaybı yaşasa da tekrar yükselişe geçen euro da bu gidişatını sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,7997 seviyesinden yapan euro/TL, çarşamba gününe 19,8101 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN