Haftanın son günü piyasalarda yükseliş devam ediyor

Haftanın son günü piyasalarda yükseliş devam ediyor

Piyasalarda epeydir devam eden yükseliş, haftanın son iş gününde de sürüyor. TL karşısında kazandığı değerle birçok kez rekor kıran dolar/TL, cuma gününe 18,6372 seviyesinden başlarken, euro ise düne kıyasla hızlı bir yükselişle günü 19,6326 seviyesinden açtı.

Son iki yıldır daha önce olmadığı kadar hareketli seyreden piyasalar, haftanın son iş gününe yukarı ivmeli bir seyirle başladı. TL başta olmak üzere çoğu para birimi karşısında tarihi değer kazanan dolar ve uzun süre düşük seyrettikten sonra yeniden yükselişe geçen euro, haftayı kapatırken TL karşısında değer kazanmaya devam ediyor.

DOLAR BUGÜN NE KADAR?

Dolar/TL, cuma gününde 18,6372 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, bir önceki kapanışını ise 18,6334 seviyesinden gerçekleştirmişti.

EURO BUGÜN NE KADAR?

Uzun süre dolar karşısında ciddi değer kaybeden fakat ardından tekrar yükselen euro da bu gidişatını sürdürüyor. Önceki kapanışını 19,6104 seviyesinden yapan euro/TL, cuma gününe 19,6326 seviyesinden başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN