Para muslukları açıldı Halkbank'tan 400.000 TL'lik hediye! O tarihe kadar başvurun

Para muslukları açıldı Halkbank'tan 400.000 TL'lik hediye! O tarihe kadar başvurun

Aklına fikir gelen Halkbank'a koşuyor. Yeni ödüllü yarışması ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Halkbank, kendine güvenen bütün adayları tek tek çağırıyor. O tarihe kadar başvuran büyük ödüle de adım adım yaklaşıyor. İşte Halkbank kampanya detayları…

Türkiye'de girişimciliğin arttırılması amacıyla pek çok farklı proje hayata geçirilirken Halkbank yeni projesi ile gençlerin önünü açıyor. Girişimcilik üzerine destek sunan Halkbank girişimci kredileri ile birlikte yeni iş kurma ve ekonomik hayata katılım sağlama fırsatları sunuyor. Farklı deneyimler ve farklı alanlarda iş fikirlerine sahip olan girişimciler geliştirdiği projeler ile Halk Girişimci, Genç Girişimci, Cesur Girişimci, Tekno Girişimci, Usta Girişimci ve Esnaf Girişimci kredilerinden yararlanabiliyor. İşte Halkbank kampanya detayları…

TEK YAPMANIZ GEREKEN ŞEY FİKİR GELİŞTİRMEK

Girişimcilik sektöründe “Asansör Konuşması” olarak adlandırılan bir tür teknikten ilham alarak yola çıkan Halkbank, Jet Luck’da, katılımcıların yeni fikirlerini sunmasını istiyor. Yeni iş fikirlerinin kısa sürede, yaratıcı ve etkili biçimde ifade edilmesi ile birlikte iş dünyasında önde gelen isimlerden oluşan yarışmacı jürisini ikna etmeye çalışacaklar. Yarışma kapsamında jüri tarafından belirlenecek en iyi iş fikrine sahip olan girişimci ise nakit ödülün kazananı olacak.

halkbank-jet-luck.jpg

Jet Luck, bünyesinde gerçekleştirilecek proje ile birlikte önemli iş insanları ile tanışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Projenizi ülkenin önemli isimlerini anlatma fırsatını yakalamışken benzersiz bir deneyiminde tadına varacaksınız. Türkiye'deki en büyük ve en gelişmiş altyapı imkanları kapsamında İstanbul Finans Merkezindeki Halkbank Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek etkinlik ile birlikte girişimciler kendilerine tanınan süre içerisinde jüriyi ikna etmeye çalışacak.

50 SANİYEDE HER ŞEY ORTAYA ÇIKACAK

16 Aralık 2023 tarihinde gün boyu gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında başvurular arasından seçilen 20 girişimci jüri üyelerinin önüne çıkacak. Halkbank asansörlerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik için adaylara tanınan süre ise 50 saniye olarak belirlendi. Yeni iş fikirleri ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 girişimci ise ödüle yaklaşan adım basamaklarını birer birer tırmanacak. Adaylar ikinci adımda ise 5 dakikalık sunum süresi ile projelerini jüri üyelerine anlatacak. Birinci olan girişimci ise 400.000 TL'nin sahibi olacak.

halkbank-promosyon.jpg

Projenin değerlendirmesi ile birlikte kazanan girişimciye nakit ödül verilirken finale kalan diğer katılımcılar sürpriz hediyenin sahibi olacak. Jet Luck’a katılım sağlamak isteyen ve fikirlerine sonuna kadar güvenen girişimciler 1 Kasım – 24 Kasım 2023 tarihleri arasında www.halkbank.com.tr kanalıyla başvuru formlarını doldurarak Jet Luck’a katılabilecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN