Hatice Kolçak'tan altını olanlara önemli uyarı! Dikkatli olun diyerek açıkladı: 2024'te altında o rakamları göreceğiz

Hatice Kolçak'tan altını olanlara önemli uyarı! Dikkatli olun diyerek açıkladı: 2024'te altında o rakamları göreceğiz

İnişli çıkışlı bir seyir izleyen altın hakkında ünlü ekonomist Hatice Kolçak önemli bir uyarıda bulundu. 2024 senesinde altında göreceğimiz rakamları açıklayan uzman isim özellikle yatırımcılara “dikkatli olun” diyerek tek tek açıkladı.

Hatice Kolçak, altın fiyatlarıyla alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Yaptığı son açıklamalarda merkez bankasının faiz kararının ardından altın piyasasıyla alakalı önemli söylemlerde bulundu. Yatırımcılara kritik uyarılarda bulunan uzman isim, kendi YouTube kanalında yeni gelişmeleri paylaştı

“2024’E DOĞRU ZİRVELER GÖRÜLEBİLİR”

Ajans Manisa’da yer alan habere göre, altın fiyatlarının yıl sonunda hangi seviyelerde olacağını açıklayan Kolçak, "Altın piyasalarında şu anda coşkulu bir dönemdeyiz. FED faizlerinin etkisi azalmaya başladı ve ons altında 2024'e doğru tarihi zirveler görülebilir. 2024'te ons altın için 2500 dolarları görmek mümkün. Hatta ilerleyen yıllarda 3000 dolarları bile görebiliriz” dedi.

yeni-proje-1-005.jpg

YATIRIMCILARIN KAR EDECEĞİ TARİHİ PAYLAŞTI

Yatırımcılara önemli uyarılarda bulunan uzman isim altında kar edilecek tarihi açıklayarak, "Altın alımı yaparken zamanlama önemli. Anlık dalgalanmalara karşı sağlam bir strateji belirlemek gerekiyor. Gram altında kuyumcu fiyatlarıyla ekran fiyatları arasında farklar olabilir” diye konuştu.

yeni-proje-005.jpg

Kolçak, bu yılın sonuna doğru gram altında 2000 lirayı görmenin mümkün olduğunu v beklenmedik fiyat hareketlerine karşı dikkatli olunması gerektiğini açıklayarak, "Ons altında 2070 dolar ve üzerine çıkabiliriz. Olumlu trendin yıl sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. Uzun vadeli düşünenler için toplama dönemi başladı” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN