Hayranları dört gözle bekliyordu! 2023 Tofaş piyasayı alt üst etti! Rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Hayranları dört gözle bekliyordu! 2023 Tofaş piyasayı alt üst etti! Rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı!

Herkesin hayran olduğu Tofaş 2023 modeli ile piyasayı alt üst etti. Herkesin dört gözle beklediği Tofaş Şahin yeniden yollarda yerini alıyor. 2023 model kasası ve motoru ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan aracın fiyatı da belli oldu. İşte Tofaş Şahin fiyatı…

Türkiye'nin efsane otomobilleri arasında yerini alan Tofaş Şahin, 2002 yılında piyasadan kaldırıldı. Tofaş Şahin Mısır ve Etiyopya'ya satılırken uzun bir aranın ardından yeniden piyasaya dönmesine karar verildi. Uzun süredir beklenen süreç sonunda nihayete erdi. Küresel çapta ekonomik krizi tetikleyen çip krizi Etiyopya'nın kararının bir süre rafa kaldırılmasına neden olurken sürecin atlatılması ile birlikte üretim ve geliştirme süreci 2023 yılında tamamlandı. Tofaş Şahin modelleri yeniden satışa çıktı. İşte Tofaş Şahin fiyatı…

YENİ NESİL TOFAŞ BİREBİR AYNISI OLACAK

2023 yılında yeni nesil olarak üretilecek Tofaş Şahin model araçlar şasesinden Tutun da motoruna kadar orijinal üründe birebir Ayna olacak. Etiyopya'da bulunan son stoklar kullanılırken üretilen model sayısının da sınırlı olduğu belirtildi. Satışa çıktığı gün itibarıyla tüm modeller tükenirken bu araçların Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusu da merak ediliyor.

tofas.jpg

TOFAŞ ŞAHİN TÜRKİYE'YE GELECEK Mİ?

Sosyal medyada bulunan bir ilan doğrultusunda Etiyopya'da özel olarak üretilen TOFAŞ Şahin model araçların satışa sunulduğu belirtildi. Tüm vergileri ödenen otomobilin Türkiye plakasının takıldığı belirtildi.

tofas-2023.jpg

TOFAŞ ŞAHİN FİYATI NE KADAR OLACAK?

Oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Şahin araçlar 2023 modelleri ile piyasadaki yerini aldı. Oldukça fazla talep gören Tofaş Şahin için 5 milyon TL isteniyor. Oldukça yüksek bir fiyat olduğu belirtilirken meraklıları bu araç için bu fiyatı vermeye de razı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN