Honda Civic İçin Kampanyalı Fiyatlar Yayınlandı! Mart 2022 Honda Civic Fiyat Listesi

Honda Civic İçin Kampanyalı Fiyatlar Yayınlandı! Mart 2022 Honda Civic Fiyat Listesi

Ülkemizde en çok tercih edilen modellerden birisi olan Honda Civic, sürücülerin gönlünü fethetmeyi başarıyor. Honda'nın ne kadar başarılı ve kaliteli işlere imza attığını biliyoruz. Civic modeli hakkında da söylenecek çok söz yok. C segmenti otomobillerin başında gelen Honda Civic'in güncel fiyat listesi yayınlandı.

Yeni ve güncellenen tasarımı, son derece teknolojik donanımları ile kullanıcıların karşısına çıkan Honda Civic göz kamaştırmaya devam ediyor. C sınıfına ait sedan otomobil olaran geçen Civic yeni tarzıyla sportif çizgilerinden biraz daha arınarak aile otomobili kategorisine girmek istemiş olabilir.

Bir çok güvenlik sistemi ve donanım sistemi ile satışa sunulan Honda Civic kendini geliştirmeye devam ediyor. Civic'in özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse, Anahtarsız giriş ve çalışma özelliği, Apple CarPlay desteği, Geri görüş kamerası, Uyarlanabilir Hız Sabitleyici, Otomatik Dur Kalk Özelliğine Sahip Hız Sabitleyici, Şerit Takip Destek Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi gibi çok sayıda teknolojiyi üzerinde barındıran Civic artık yollarda daha güçlü.

honda-ic-tasarim.jpg

Honda son 20 yıldır ürettiği donanım ve teknolojileri ile bir çok insanın hayatında yerini alıyor. Bir Honda sahibi olmasanız bile mutlaka her zaman hayranlıkla takip etmişsinizdir diye umuyoruz. 2022 Honda Civic 3 farklı paket seçeneğiyle birlikte fiyatlarını güncelliyor.

HONDA CİVİC TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kalitesinden asla şüphe etmediğimiz Honda Civic, 2 farklı motor seneçeği ile sürücülerin karşısına çıkıyor. 1.5L VTEC Turbo (benzin) 6.000 d/d'de 182 PS (134 kW) güç ve 1.700-4.500 d/d aralığında 240 Nm tork üretebilen; 1.5L VTEC Turbo ECO (LPG) 5.500-6.000 d/d'de 129 PS (95 kW) güç ve 1.700-4.500 d/d aralığında 180 Nm tork değerlerine sahip iki farklı motor ile satışa sunuluyor.

Büyük dijital gösterge paneli ve çok daha rahat hissettiren deri koltukları ile Civic aynı zamanda 519 litre bagaj hacmine sahip sınıfının ötesinde olarak tam size göre.

haber-ici-2.jpg

HONDA CİVİC GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1.5L VTEC Turbo ECO

Otomatik Premium 543.600 TL
Elegance 595.800 TL
Executive+ 639.400 TL

1.5L VTEC Turbo Benzin

Otomatik Elegance 595.800 TL
Executive+ 644.600 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN