İstanbul'da taksimetre güncelleme kuyruğu

İstanbul'da taksimetre güncelleme kuyruğu

İstanbul'da ulaşıma ve taksi ücretlerine zam gelmesi üzerine, güncel rakamlar yüzde 36 oranında artış gösterdi. Buna göre, 5.55 TL'den açılan taksimetreler 7 TL'ye, kısa mesafe 14.50 TL'den 20 TL'ye yükseltildi. Taksimetrelerini güncellemek için isteyen taksiciler belirlenen noktalarda metrelerce kuyruk oluşturdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Aralık ayı olağanüstü toplantısında, ulaşıma ve taksi ücretlerine zam yapılması kararı aldı.

taskks.jpg

Taksilerde açılış ücreti 5.55 liradan 7 liraya, kısa mesafe 14.50 liradan 20 liraya, kilometre başına 0.34 liradan 0.45 liraya, bekleme ücreti 0.53 liradan 0.80 liraya yükseltildi.

taksiii-001.jpg

Taksi şoförleri taksimetrelerini güncellemek için Bağcılar'daki belirlenen noktaya geldi. Taksimetre güncellemesi için sabah saatlerinde gelenler kuyruğu oluşturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN