Kredi borcu olanlar derin bir oh çekecek! Bakan müjdeledi: Borçlar faizsiz ötelendi!

Kredi borcu olanlar derin bir oh çekecek! Bakan müjdeledi: Borçlar faizsiz ötelendi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 11 ilde OHAL ilan edildi. Deprem felaketinin ardından devlet tarafından ekonomik tedbirler alınmaya başladı. Peş peşe açıklamalar gelmeye devam ederken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kredi borcu olanlara müjdeyi verdi. Borçlar faizsiz olarak ertelendi. Sizin de kredi borcunuz varsa hemen kontrol edin ve ödemelerinizi faizsiz öteleyin. İşte detaylar...

Uzmanlar tarafından asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremleri 11 ilde büyük yıkama neden oldu. 42 binden aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken yüzlerce bina yerle bir oldu. Bölgede çalışmalar devam ederken devlet tarafından ekonomik tedbirler alınmaya devam ediyor. Bu süreçte birçok sosyal yardım devreye sokulurken son müjdeyi Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci verdi. Kredi borcu olanlar dikkat! Borçlar faizsiz olarak ertelenecek. Sizinde kredi kartı borcunuz varsa hemen bankanızı arayın ve borcunuzu o tarihe kadar erteleyin. İşte detaylar haberimizde...

11 İLDE 3 AYLIK OHAL İLAN EDİLDİ

6 Şubat 2023 gecesinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 11 kentte büyük yıkıma neden oldu. Deprem bölgelerinde OHAL ilan edildi. OHAL ilan edilen iller ise Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Malatya, Kilis, Gaziantep, Osmaniye ve Adana oldu. Daha sonra bu illere Elazığ'da dahil edilmişti.

KREDİ KARTI BORCU OLANLAR DİKKAT! BAKAN DUYURDU

Deprem bölgesine yönelik ekonomik adımlar atılmaya devam ederken yeni bir son dakika duyurusu yapıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından yapılan duyuruda, afet bölgesi ilan edilen illerdeki ORKÖY kredilerinin faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar ertelendiğini bildirildi.

gfgfgfgf-30.jpg

FAİZSİZ OLARAK ERTELENDİ

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Afet Bölgesi ilan edilen illerde orman köylülerimizin 6 Şubat - 31 Temmuz 2023 tarihleri arasına tekabül eden ORKÖY kredi borçlarını faizsiz olarak 31 Aralık 2023 tarihine kadar erteliyoruz." ifadelerini kullandı.

gfgffgffg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN