'Lütfen bu sefer doğrusunu yapın' diyerek 2024 tahminini açıkladı! Prof. Dr. Demirtaş'tan tüm yatırımcılara uyarı

'Lütfen bu sefer doğrusunu yapın' diyerek 2024 tahminini açıkladı! Prof. Dr. Demirtaş'tan tüm yatırımcılara uyarı

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan yatırımcılara yeni yıl uyarısı geldi. 2024 yılı tahminlerini paylaşan uzman isim kötü haberleri tek tek sıraladı. Ekonomik olarak zorlu bir yılın beklediğini ifade ederek, 'Lütfen bu sefer doğrusunu yapın' dedi. İşte o açıklama...

Sosyal medyada paylaşımlarıyla sık sık yatırımcıyı uyaran Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yeni yıl için uyarılarda bulundu. Türkiye'de yer alan ekonomik durumdan bahseden Demirtaş, zorlu bir yılın beklediğinin altını çizdi. İşte madde madde yaşanacakları anlattı.

YENİ YIL UYARISI

Yeni yılda zorlukların artacağı yönünde açıklama yapan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, 2024 için değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ekonomiye dair tahminlerini paylaştı. İşsizlik oranlarının artacağını, zombi şirketlerin batacağını, kredi bulmanın zor olacağını ön gördüğünü söyledi. yapısal reformların yapılması ve para politikasında doğru adımların atılmaya devam edilmesi halinde 2025 yılından ümit ettiğini söyledi.

zgur-demirtas.jpg

İNSANLAR İŞLERİNİ KAYBEDECEK...

Ekonomi bakımından zor bir seneden geçeceğimizi söyleyerek olacakları bir liste halinde paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı liste şu şekilde;

  • İşsizlik Artacak. Bazı insanlar işlerini Kaybedecek.
  • Zombi Şirketler Batacak.
  • Kredi daha da zor bulunacak.
  • Ucuz Paraya alışanlar Ağlayacak.

Yapısal reformların yapılması ve doğru para politikası yönünde devam edilmesi halinde, yılın ikinci yarısında kıpırtı ve 2025 yılında daha iyi olacağını söyledi. Bu altı çizilenlerin yapılmaması halinde "ACI devam edecek." dedi. Özgür Demirtaş ifadelerini, "Hadi yapabiliriz. Ben Türkiye'ye inanıyorum. Lütfen bu sefer bari doğrusunu yapalım." cümlesiyle noktaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN