Milyonlarca gence faizsiz kredi geliyor! O yaşlar arasında olanlara müjde: Tek şartla verilecek

Milyonlarca gence faizsiz kredi geliyor! O yaşlar arasında olanlara müjde: Tek şartla verilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere faizsiz kredi verileceğini açıkladı. Aile ve Gençlik Bankası kurulacak ve buradan iş kurmak isteyen gençlere destek sağlanacak. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere yönelik önemli bir müjde verdi. ATO Congresium'da düzenlenen "Gençlik İçin Hemen Şimdi" programında konuşan Erdoğan, gençlerin iş kurmalarına destek olmak amacıyla Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını dile getirdi. Doğalgaz gelirlerinin bir bölümünün bu bankaya aktarılacağı ve buradan da faizsiz kredi imkanı sağlanacağı belirtildi.

Aile ve Gençlik Bankası, aile kurumunu güçlendirmek ve gençlere eğitimden evliliğe hayatın her evresinde destek olmak amacıyla faaliyet gösterecek. Banka aracılığıyla iş kurmak isteyen gençlere faizsiz kredi verilmesi hedefleniyor. Bu müjde ile birlikte gençlerin iş kurma yolunda önemli bir engel olan finansal sıkıntıların bir nebze de olsa giderilmesi amaçlanıyor.

PROMOSYON MİKTARLARI

3

Diğer yandan, emekli promosyonu konusu da milyonlarca emekli vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Denizbank, Nisan ayı için güncellenen emekli promosyon rakamlarını açıkladı ve müjde verdi. Promosyon tutarları, emekli maaşı miktarına göre değişiyor.

3.500 Türk Lirası altında maaşı olan emeklilere 3.000 Türk Lirası veya 6.000 Türk Lirası ödeme yapılırken, 3.500 Türk Lirası ile 7.500 Türk Lirası arası maaş alanlar için 3.500 Türk Lirası veya 7.000 Türk Lirası ödeme yapılıyor. 7.500 Türk Lirası ile 10.000 Türk Lirası arası maaş alanlar için 4.500 Türk Lirası veya 9.000 Türk Lirası ödeme yapılırken, 10.000 Türk Lirası ve üzeri maaş alan emekliler için 5.000 Türk Lirası veya 10.000 Türk Lirası promosyon ödeniyor.

Bu promosyonlar, emeklilerin maddi sıkıntılarını bir nebze de olsa hafifletmek amacıyla veriliyor. Bu sayede, emeklilerin günlük hayatlarını daha rahat bir şekilde idare etmeleri hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN