Milyonlarca kişi bu haberle bayram edecek! Resmen açıklandı... O borçlara yapılandırma ve taksit imkanı geldi

Milyonlarca kişi bu haberle bayram edecek! Resmen açıklandı... O borçlara yapılandırma ve taksit imkanı geldi

Son dakika haberi... Devlete vergi ve ceza borcu olanlar dikkat. Hükümet son dakika olarak duyurdu. O tarihe kadar vergi ve SGK borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Taksit imkanı ile borçlarınızı kapatın. Resmen yürürlüğe girdi. Peki Hangi borçlar yapılandırma kapsamında, borç yapılandırması nasıl yapılır? İşte son dakika haberinin detayları...

Seçimin yaklaşmasıyla hükümet tarafından müjdeler peş peşe gelmekte. Gelen son dakika haberi ise milyonlarca kişiyi sevince boğdu. Hükümet, Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için harekete geçti. O tarihe kadar vergi borcu ve SGK borçları yapılandırılacak. İşte detaylar haberimizde...

DEVLETE VERGİ VE CEZA BORCU OLANLAR DİKKAT!

Cumhuriyet tarihinin en büyük Vergi ve SGK borçlarının yapılandırılması için hazırlıklar başladı. Yapılan son dakika duyurusuna göre vergi ve SGK borçları o tarihe kadar yapılandırılabilecek. Resmen yürürlüğe girdi.

fdvfv-1.jpg

TARİH VERİLDİ: HEMEN YAPTIRABİLİRSİNİZ

31 Aralık 2022'ye kadar oluşan vergi ve SGK borçları yapılandırma kapsamına alınacak. Borçlar uzun vadelere bölünecek ve borçluların rahat ödemesine imkan tanınacak. Yani kısaca 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi, trafik cezası, sigorta primi gibi borçlar taksitli ödeme seçeneği ile yapılandırılabilecek.

BELEDİYELERE OLAN BORÇLARA DA YAPILANDIRMA

Belediyelere olan borçlar, su ve öğrenim kredisi borçları yapılandırma kapsamında olacak.

TAKSİTLİ ÖDEME İMKANI

Anapara borcuna eklenen faiz ve gecikme faizi borçlarında önemli ölçüde silinme meydana gelecek. Önceki yapılandırmalarda olduğu gibi peşin ve taksitli ödeme imkanı getirilecek. Peşin ödeme halinde yüzde 90'a kadar borçların silinmesi imkanı olacak. Belirli tutarın altnda olan borçların tamamının silinmesi söz konusu olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN