Nakit arama derdine son! O banka 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu! İhtiyaçlarınızı ertelemeyin... Hemen başvurun paranızı alın

Nakit arama derdine son! O banka 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu! İhtiyaçlarınızı ertelemeyin... Hemen başvurun paranızı alın

Türkiye'de milyonlarca bireysel ve kurumsal müşteriye hizmet veren bankalardan biri olan ING Bank, nakit sıkıntısı yaşayanların yüzlerini güldürecek bir açıklama yaptı. ING resmi internet sitesinde duyurusu yapılan ihtiyaç kredisi kampanyasında 3 ay vade seçeneği de sunuluyor. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile ING Bank ihtiyaç kredisini gecikmeden almak isteyenler için kampanya detayları da açıklandı.

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından bir atnesi olan ING, 2022 yılının bitmesine az bir zaman kalan düşük faize sahip ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Özellikle Ocak ayından itibaren hayat pahalılığından endişe duyanların acil nakit talebi Aralık ayında daha da artarken durumu yakından takip eden ING Bank ekibi, düşük faizli ve üç ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Şimdi al, 3 ayda öde ve tüketici finansmanı kampanyaları ING'de ön plana çıkıyor.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI NEDİR?

ING Bank'ın ihtiyaç kredisi ürünlerine uyguladığı aylık faiz oranı, başvuru yapacak olan müşterinin kredi değerliliğine göre değişmektedir. Bankanın resmi internet sitesinde üç ay vadeli genel vadeli kredi kampanyası için aylık yüzde 1,34 faiz oranı açıklandı. Ancak KKB puanı 1850'nin üzerinde olan ve ilk kez ING üyesi olan müşteriler yüzde 1,34 faiz oranından yararlanabilmektedir.

ING Bank 3 ay ertelemeli düşük faizli kredi kampanyası

ING Bank'ın düşük faizli ihtiyaç kredisinde maksimum para çekme limiti 20 bin TL olarak belirlenmiştir. Mevcut ING müşterilerimiz için 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyamız yüzde 1,39'dan başlamaktadır.

ING BANK İHTİYAÇ KREDİ HESAPLAMASI

ING Bank'ta ilk kez hesap açan müşterilere yönelik 20 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları açıklandı. ING'nin kurumsal internet sitesinde yer alan bilgiye göre, ING'den 12 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan bir müşteri, aylık yüzde 1,34 faiz oranından faydalanırsa aylık 1.853 TL ödeyecek. Müşteri memnuniyeti için 3 ay ertelemeli ING ihtiyaç kredilerinin toplam geri ödemesi 22 bin 343 TL olarak hesaplanmıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN