O bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit ihtiyacı olanlara hiç görülmemiş fırsat: 100 bin liraya kadar finansman destek...

O bankalar kesenin ağzını açtı! Acil nakit ihtiyacı olanlara hiç görülmemiş fırsat: 100 bin liraya kadar finansman destek...

Acil nakit ihtiyacı olanlar için sevindirici haber o bankalardan geldi. Türkiye'nin önde gelen iki bankası nakite sıkışanlara özel yeni kampanyasını açıkladı. İşte, 100 bin lirayı bulan ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları...

Zorlaşan hayat şartları karşısında müşterilerini düşünen bankalardan peş peşe kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor. Son olarak yeni bir kampanyaya imza atan iki banka, cazip geri ödeme seçenekleriyle 100 bin lirayı bulan ihtiyaç kredisi sunuyor.

Akbank ve Yapı Kredi Bankası, yaptıkları iş birliği ile yeni kredi kampanyalarını duyurdu. Bankalar belirtilen şartları taşıyan müşterilere cazip geri ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi verecek.

KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Akbank ve Yapı Kredi'nin sunduğu ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyenlerin kredi puanının 1500 ve üzerinde olması gerekiyor. Bu şartı taşıyanlar cep telefonları üzerinden kolaylıkla kredi başvurusunda bulunabilecek.

yeni-proje-66.jpg

KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Yapı Kredi'den kredi kullanmak isteyenler; T.C kimlik numarası, aylık gelir ve doğum tarihi gibi bilgileri birer boşluk bırakarak yazdıktan sonra 4411'e SMS yollayarak başvurularını tamamlayabilirler.

Akbank üzerinden kredi kullanmak isteyenler ise yine T.C kimlik numarasını yazarak 4425'e SMS gönderdikten sonra başvuru işlemlerini tamamlayacaklar.

Söz konusu ihtiyaç kredileri ile ilgili detaylı bilgilere bankaların resmi internet sitelerinden ya da müşteri hizmetleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN