'O tarihte 8000'i görecek' diyerek uyardı! Her tahmini çıkan Hatice Kolçak'tan altını bırak Borsa'ya bak tavsiyesi

'O tarihte 8000'i görecek' diyerek uyardı! Her tahmini çıkan Hatice Kolçak'tan altını bırak Borsa'ya bak tavsiyesi

Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak'tan flaş uyarı geldi. Vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Altına mı dolar mı yatırım yapmayalım?' sorularını araştırırken ünlü Ekonomist Hatice Kolçak 'O tarihte 8000'i görecek' diyerek uyardı! TL'de parası olanları uyarılarda bulunan Kolçak, altın yerine borsayı önerdi. Şimdi giren karlı çıkacak! Geç kalmadan hemen oraya yönelin. İşte detaylar haberimizde...

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, yeni tahminleriyle gündeme bomba gibi düştü. Altın fiyatlarındaki yükselişlere dikkat çeken Hatice Kolçak, 'O tarihte 8000'i görecek' diyerek uyardı. TL'de parası olanları uyaran Kolçak, borsadaki sene sonu tahminlerini açıkladı. Her tahmini çıkan Hatice Kolçak'tan altını bırak Borsa'ya bak tavsiyesi. Şimdi giren parasına para katacak. Geç kalmadan hemen oraya geçin. İşte Hatice Kolçak'ın dikkat çeken açıklamaları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı bugün bin 676 liradan geri alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise bin 677 lirada bulunuyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Çeyrek altın 3 Ağustos 2023 Perşembe günü 2 bin 743 liradan geri alınırken, hafta içi satış fiyatı ise 2 bin 780 lirada konumlanmış durumda.

gfgfgf-2023-08-03t122712-567.jpg

CUMHURİYET ALTINI KAÇ LİRA?

Yüksek miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 11 bin 428 liradan geri alınırken, 11 bin 438 liradan da satışa sunuluyor.

ÜNLÜ EKONOMİSTTEN TL UYARISI: O TARİHTE 8000'İ GÖRECEK!

Altın ve dolar tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü ekonomist Hatice Kolçak, elinde TL olanları uyardı. Altın ve dolar yerine borsa tavsiyesinde bulunan Kolçak, yılan sonu tahminlerini paylaştı. 'O tarihte 8000'i görecek' diyerek uyardı! İşte Hatice Kolçak'ın açıklamaları:

"Borsada yaşanan yükseliş ve düşüşlere inanmayanlar ve düşecekler bekleyenler olduğu gibi, bilgili yatırımcılar da belirli noktalarda giriş yapmışlardı. Ancak hala bir kısım yatırımcı, beklemeye devam ediyor. Endeks, 7067 seviyesinde kapanarak birçok insanı şaşırttı. Borsanın doğasında düşüşlerin ve yükselişlerin olduğunu, hiçbir şeyin füze gibi yukarı gitmediğini vurguluyor.

gfgfgf-2023-08-03t123100-554.jpg

Borsada beklendiği gibi kar satışları gelmeyerek 7 binleri geçti. Yabancı yatırımcıların gelmesi ve CDS'nin düşmesi, atamaların beğenilmesi ve Merkez Bankası Başkanı'nın açıklamalarının olumlu etkileriyle borsa yükseldi. Mehmet Şimşek'in çalışmalarının da etkisiyle reel bir dönüş yaşandı ve borsa bu gelişmeleri fiyatladı.

Ancak hala birçok kişi düzeltme hareketini bekliyor. Bu düzeltme sırasında ciddi düşüşler yerine daha çok kar satışları bekleniyor. Şu anda 7200 seviyeleri konuşuluyor ve teknikçilerle yapılan görüşmelerde de 7200'lerden bir düzeltme beklendiği ifade ediliyor. Ancak kesin bir şey söylemek mümkün değil. Yeni yatırımcıların girmesiyle borsanın yine yükselme eğiliminde olduğu belirtiliyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN