Otomobil almayı düşünenler dikkat! Matrah düzenlemesinde beklenen tarih belli oldu! Bakan Nebati tarih verdi...

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Matrah düzenlemesinde beklenen tarih belli oldu! Bakan Nebati tarih verdi...

Sıfır araç sahibi olmak isteyenlerin uzun zamandır beklediği haber geldi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 0 otomobillerdeki matrah düzenlemesinin yürürlüğe gireceği tarihi açıkladı. İşte, Bakan Nebati'nin açıklamaları...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, haftasonu programı kapsamında Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) temsilcileri ile buluştu. OYDER Başkanı Altuğ Erciş ile Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı görüşmelerde sektörle ilgili fikir alışverişi yapılırken, otomobillerde yapılacak matrah düzenlemesi de konuşuldu.

1 ARALIK İTİBARİYLE YÜRÜRLÜKTE!

Otomobillerde matrah düzenlemesinde sona geldiklerini söyleyen Bakan Nebati, uygulamanın 1 Aralık'tan itibaren yürürlükte olacağını söyledi.

 otomobilde matrah düzenlemesi

Konuyla ilgili sosyal medyadan da paylaşım yapan Bakan Nebati, "İstişare odaklı görüş ve önerilerin yanı sıra devreye aldığımız uygulamaların çıktılarını kapsamlı olarak ele aldık." sözlerini kullandı.

Bakan Nebati, önceki açıklamasında da ÖTV oranlarında değişikliğe gidilmeyeceğini, sadece matrah düzenlemesi yapacaklarını belirtmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN