Asgari ücretliler bile kolay bir şekilde alacak: Şartları sağlayanlara sıfır Fiat Egea sadece 305.000 TL...

Asgari ücretliler bile kolay bir şekilde alacak: Şartları sağlayanlara sıfır Fiat Egea sadece 305.000 TL...

Son yıllarda ne çok fiyatı artan ürünlerden birisi olan otomobil fiyatları ev fiyatları ile yarışıyor. Fakat son zamanlarda gelen kampanyalar ile birlikte bazı sıfır otomobil fiyatları neredeyse yarı yarıya düşüyor. Yeni bir otomobil alma derdine girdiyseniz bu araç sizin için çok uygun. Asgari ücretlilerin de alabileceği Fiat Egea sadece 305 bin TL. İşte tüm detaylar...

ÖTV ÖDEMEDEN ARAÇ SAHİBİ OLUN

Otomobil fiyatlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte sıfır araç sahibi olmak hayalden öteye gidemiyor. Otomobil piyasasına önemli bir rol oynayan Fiat kampanyalarını duyurmaya devam ediyor.

Türkiye'de en çok satan otomobil markası olan Fiat modelleriyle birlikte sık sık gündemde yer alıyor. En çok tutulan modellerinden birisi ise Egea olduğu biliniyor. Ülkemizde ucuz fiyattan satılan Fiat Egea, Easy, Urban ve Lounge paketleri ile satışı yapılıyor.

Özellikleri yükselme sağladıkça otomobilin ücreti ve ÖTV dilimi de yükseliş sağlıyor. Fiyatların kabarmasını izlerken içiniz pek rahat etmeyebilir fakat artık bu durumdan sizi kurtaracak detaylar paylaşıldı.

.jpg

305 BİN TL'YE SIFIR ARAÇ ALMA İMKANI

Son yıllarda büyük zamlar alan otomobil piyasası ile bakıldığında en uygun olarak, Hyundai, Fiat ve Renault otomobil marka ve modelleri ön planda yer alıyor. Diğer markaların otomobilleri ise oldukça uçuk fiyat üzerinden satılıyor. Fakat önümüzdeki dönemlerde 305 bin TL'ye sıfır Fiat Egea sahibi olabileceksiniz.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanı seçimi ile birlikte vaatler verildi. Vaatler arasında ÖTV'siz otomobil satışları da yer alıyor. Anketlerde önde yer alan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu genç vatandaşlara söz verdi.

fiat-egea-7.jpg

OTOMOBİL FİYATLARINDA YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM

Gençlere verdiği sözü nasıl yerine getireceğine dair araştırmalar sürüyor. Genç vatandaşlar ilk otomobilini satın alması durumunda ÖTV'den muaf sayılacaklar. Sadece 1 defa faydalanabileceğiniz kampanya ile birlikte otomobil fiyatlarında yüzde 50'ye varan indirim bekleniyor.

Seçim vaadi olarak paylaşılan bilgi ile birlikte 305 bin TL'ye sıfır Fiat Egea sahibi olabileceksiniz. Fiat Egea'nın Easy donanımlı 1.4 Fire 95 HP'lik modeli günümüzde 439 bin TL tutarına satılıyor. Bu marka ve modelin ÖTV'siz hali ise 305 bin TL'ye tekabül ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN