AK Parti'den emekli maaşı zammı açıklaması: Tarih verdi

AK Parti'den emekli maaşı zammı açıklaması: Tarih verdi

Erdoğan'ın dün açıklamış olduğu, 'en düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira olacak' kararının ardından konu ile ilgili olarak AK Parti'den ikinci bir açıklama geldi. Parti başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, en düşük emekli maaşıyla ilgili olarak, "Biz AK Parti grubu olarak konuyla ilgi ön çalışma yapıyoruz, önümüzdeki hafta yasalaştırılmasını ümit ediyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün canlı yayında açıklamış olduğu en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılması ile ilgili olarak düzenleme için harekete geçildi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, emeklilerin maaşlarına yapılacak zamma ilişkin olarak, "Biz AK Parti grubu olarak konuyla ilgi ön çalışma yapıyoruz, önümüzdeki hafta yasalaştırılmasını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Akbaşoğlu, "Geçici işçilerle ilgili düzenlemede sona gelindiğini, kalıcı işçi olarak çalışmaları için genel kurulda görüşmeyi planlıyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN