Son dakika! Benzine 46 kuruş zam

Son dakika! Benzine 46 kuruş zam

Son dakika haberi... EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre benzine bu geceden itibaren geçerli olmak üzere 46 kuruş zam yapıldı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), bu gece yarısından itibaren benzinin litre fiyatına 46 kuruş zam yapıldığını açıkladı. Bu zamla birlikte benzinin litre fiyatı da 14 TL’yi geçecek. Dünkü zamla motorinin fiyatı 14,34 TL olmuştu.

Benzine yapılan ve bu geceden itibaren uygulanacak zam, EPGİS tarafından duyuruldu. EPGİS açıklamasında, "Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 46 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi.

Motorinin litre fiyatına dün gece 42 kuruş zam yapılmış ve litre fiyatı 14,34 TL’ye ulaşmıştı. Bu geceki zamla birlikte benzinin litre fiyatı da 14 lirayı aşacak ve 14,12 TL’ye ulaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN