SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri ilgilendiriyor! Taşınan parayı kapacak! Emekli maaşına ek tam 7 bin lira ödenecek

SSK, Bağ-Kur ve bütün emeklileri ilgilendiriyor! Taşınan parayı kapacak! Emekli maaşına ek tam 7 bin lira ödenecek

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren önemli açıklamalar peş peşe geliyor. SSK ve Bağ-Kur ile bütün emeklileri kapsayan yeni güncelleme ile 7.000 TL verileceği belirtildi. Emekli maaşını 3 yıl bu bankadan alma sözü veren vatandaşlar ödemelerden yararlanabilecek. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Aylık emekli maaşı 1.500 TL'ye kadar olan emekliler için 4.650 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlar için 5.800 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli maaşı alanlar içinde 7.000 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Bankada 3 yıl kalma sözü veren emeklilerin nakit promosyon ödemelerinden yararlanabileceği vurgulandı. Emekli promosyon ödemesi alan ve yeni emekli olan kişilerin ödemelerden yararlanabileceği ifade edildi. Ödemelerden yararlanmak isteyen kişilerin herhangi bir koşulu sağlama gereği de bulunmuyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

7000 TL ÖDEME YAPILACAK

Promosyon taahhütnamesi imzalandıktan sonra ek bir koşul yer almayan promosyon ödemeleri için detaylarda açıklandı. Bu kapsamda aylık geliri 1.500TL'ye kadar olan emekliler için 4.650TL, 1.500TL-2.500TL arasında emekli maaşı olanlar için 5.800TL, 2500TL’nin üzerinde emekli maaşı olanlar içinde 7.000TL nakit promosyon ödeneceği ifade edildi. Ödemelerin 1 Ekim 2022 tarihi ile 31 Ekim 2022 tarihi arasında nakit promosyon ödemesi alan vatandaşları kapsadığı belirtildi.

Promosyon ödemelerine ING telefon bankacılığı veya ING şubeleri aracılığıyla başvuru yapılabileceği belirtildi. Banka üzerinden birden fazla emekli maaşı alan kişilerin promosyon ödemeleri için toplam maaşın dikkate alınacağı açıklandı. Bu kapsamda toplam tutar kadar tek bir promosyon ödemesi yapılacaktır.

ING Bank Promosyon 2022

KAMPANYA DETAYLARI PAYLAŞILDI

ING Bank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda nakit promosyon ödemelerinin 3 yıl peşin olarak yapıldığı vurgulandı. 3 yıllık taahhüt süresi için nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarihi esas alınmaktadır. 3 yıl boyunca nakit promosyon ödemesinde bir artış olması promosyon ödemelerini etkilemez. 3 yıllık taahhüt için herhangi bir aykırılık olması durumunda ödenen promosyon tutarları için kalan süre dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınır. Kişiler aynı anda birden fazla promosyon ödemesinden yararlanamaz.

ING Bank belirtilen hizmet şartlarını sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. 1 Mart 2022 tarihi itibariyle başka bir banka üzerinden promosyon ödemesi alan vatandaşlara ödenen nakit promosyonları 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle iptal edilerek iade alınacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN