T.C kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlar dikkat! Ödemeler 12 Mayıs’ta yatırılacak!

T.C kimlik numarasının son hanesi 0 ve 2 olanlar dikkat! Ödemeler 12 Mayıs’ta yatırılacak!

O ödemeler için sayılı günler kaldı. 12 Mayıs 2023 tarihinde herkes hesaplarını kontrol etsin. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşım ile ödeme detayları açıklandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen destek ödemeleri için araştırmalar devam ediyor. Yağlı Tohumlu Bitkiler desteği ödemelerinin 12 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı belirtildi. Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi, ödemeler hakkındaki detayları paylaştı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…


VAHİT KİRİŞÇİ AÇIKLADI

Çiftçiler için sağlanan pek çok farklı destek ödemesi bulunurken bu ödemelerden biri de yağlı tohumlu bitkiler desteği olarak karşımıza çıkıyor. Tarımsal destek ödemeleri Mayıs ayında da devam ediyor. Konu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

vahit-kirisci.jpg

”5,5 milyar TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Böylece 2023 yılında tarımsal destekleme bütçemiz 57,6 milyar TL’ye ulaşmıştır. Bugün ödeyeceğimiz 5,5 milyar TL destekleme ödemesiyle birlikte 2023 yılı desteklemelerimizin yüzde 56’lık kısmını oluşturan 32,4 milyar TL’yi çiftçilerimizin hesaplarına aktarmış oluyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun.”

ciftcilik-1.jpg

ÖDEMELER KİMLERE YAPILACAK?

Yapılan açıklama kapsamında başvuruda bulunan vatandaşların şartları sağlaması durumunda ödemelerden yararlanabileceği belirtildi. T.C kimlik numarasından son hanesi 0 ve 2 olan vatandaşlar için 12 Mayıs 2023 tarihinde ödeme yapılacak. Ödemeler saat 18:00'dan sonra hesaplara geçecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN