Tapusu olmayan kalmayacak! Yatırımda kaçırılmayacak fırsat! 12 bin TL’niz durdukça değerleniyor

Tapusu olmayan kalmayacak! Yatırımda kaçırılmayacak fırsat! 12 bin TL’niz durdukça değerleniyor

Yatırım yapmak için tercihini arsadan yana kullananlar bu fırsatı sakın kaçırmasın. Milli Emlak 12.589 TL fiyat etiketi ile arsa satışına başladı. Asgari ücretten daha uygun fiyata arsa sahibi olma fırsatını kaçıran dizlerini dövecek. İşte tüm detaylar…

Enflasyon artışı, hayat pahalılığı derken vatandaş da kendisini bütçe düşünmekten alıkoyamıyor. Tapu sahibi olmak isteyen vatandaşlar fiyatları duyduğunda hayal kırıklığı yaşıyor. Milli Emlak uygun fiyatlı arsa satışları ile birçok kişinin yüzünü güldürdü. Geleceğini düşünen birçok kişi düşük fiyatları satılan arsaları araştırmaya devam ediyor.

MİLLİ EMLAK'TAN 12.000 TL'LİK ARSA

Milli Emlak Bingöl'de satışa çıkarılan arsa için 12.589 TL'lik fiyat etiketi belirledi. Vatandaşın bütçesine katkı sağlayacak arsa satışı ile birlikte 12.000 TL'ye tapu sahibi olabileceksiniz.

arsa-3.jpg

30 Ocak 2024 tarihinde satışı yapılacak Arsa için saat 16.00'da Bingöl'de ihale gerçekleştirilecek. Açık artırmada en fazla tutarı veren kişi ise arsanın sahibi olacak. Milli Emlak tarafından gerçekleştirilecek ihale ile arsa sahibi olmak isteyen vatandaşların sahip oldukları yeni taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacağı belirtildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi adres üzerinden detayları öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN