Tarım Kredi Hafta Sonu İndirimleri Sepetleri Boş Bırakmayacak! Peynir, Un, Tuvalet Kağıdı Dahil Her Şey İndirimde

Tarım Kredi Hafta Sonu İndirimleri Sepetleri Boş Bırakmayacak! Peynir, Un, Tuvalet Kağıdı Dahil Her Şey İndirimde

Evlerinin temel ihtiyaçlarını en uygun fiyata karşılamak isteyeler zincir marketlerin aktüel indirim kataloğlarını yakından takip ediyor. Hafta içi çalışanlarda özellikle hafta sonu marketlerin yaptıkları indirimleri takip ederek hangi markette hangi ürün uygunsa onu almaya çalışıyorlar. Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri hafta sonu indirimlerini cuma gününden itibaren raflarına koydu. İşte Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinin aktüel indirim kataloğundaki ürünler ve fiyatları...

Piyasalara sonradan giren ama hızla yükselen Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri bu hafta sonu da alışverişe çıkan müşterilerinin sepetlerini boş bırakmayacak.

Belirli tarihler arasında stoklarla sınırlı ürünleri aktüel indirim kataloğlarına koyan Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri 4 Haziran cumartesi ve 5 Haziran Pazar günü raflarda olacak indirimli ürünler listesi hafta sonu alışverişe çıkanları memnun edecek.

BU HAFTASONU TARIM KREDİ KOOPERATİFİ MARKETLERİNE GİDENLERİN SEPETLERİ DOLACAK

Mutfak masraflarını ve temel temizlik ürünlerini karşılamak için hafta sonu alışverişe çıkacaklar için ayçiçeği yağında sürpriz indirimler var. Ayrıca peynirden una, tuvalet kağıdından zeytine, tulum peynirden temizlik malzemelerine kadar onlarca çeşit üründe hatırı sayılır indirim yapan Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri aile bütçesini düşünenlerin uğrak yeri olacak.

HAFTA SONU İNDİRİMLERİ CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN DUYURULMAYA BAŞLANDI

3 Haziran Cuma günü Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerinde başlayan indirimli ürünler hafta boyu raflarda olacak. Özellikle çalışanlar alışveriş işlerini cumartesi gününe bırakıyorlar. Pazar günlerini ise dinlenmeye ve ya gezmeye ayıran çalışanlar A101'den ŞOK'a, Bim'den Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri'ne kadar pek çok büyük market zincirinin aktüel indirim kataloğlarını inceleyerek aylık ya da haftalık alışverişe çıkıyorlar. Market zincirleri de tüketicilerin bu alışkanlıklarını bildikleri için aktüel indirim kataloğlarını cuma gününden itibaren duyurmaya başlıyorlar.

AYÇİÇEĞİ YAĞINDA İNDİRİM YAPAN MARKET 5 LİTRELİK ZEYTİN YAĞINDA DA BÜYÜK İNDİRİM YAPTI

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimli ürünler 3 Haziran 2022 aktüel indirim kataloğunda yerlerini aldı. Özellikle temel gıda maddelerindeki indirimlerle dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatifi marketleri indirimleri arasında 5 litrelik ayçiçek yağındaki indirim müşterileri memnun edecek. 5 litrelik ayçiçek yağının 157 lira 900 kuruştan sunulduğu kataloğda ayrıca 2 litrelik ayçiçek yağı ise 69 liradan satışa çıkarıldı. 5 litrelik Torku marka ayçiçek yağıda 169 lira fiyat etiketi ile raflardaki yerini aldı. 1 litrelik Anadolu marka ayçiçek yağı ise 32 lira 25 kuruştan satılıyor. 5 litrelik Riviera zeytin yağı ise 259 lira etiketi ile zeytin yağı müşterilerini bekliyor.

Bir kilo unun 8 lira 90 kuruşdan satışa sunulduğu Tarım Kredi Kooperatifi marketlerindeki diğer indirimli ürünlerden bir kaçı ise şu şekilde:

32'li Solo tuvalet kağıdı 69 lira 90 kuruştan, 400 gramlık Marmara Birlik zeytin 19 lira 90 kuruştan, bir paket ıslak mendil 6 lira 90 kuruştan, tepecik kangal sucuk ise 129 lira 90 kuruştan bir kiloluk Osmancık pirinç 13 lira 95 kuruştan, bir kilo TMO mercimek ise 14 lira 75 kuruştan 25 gram tulum peynir ise 25 lira 90 kuruştan satışa çıkarıldı.

tarim-kredi-kooperatifi-marketleri-indirimli-urunler-katalog-1.jpgtarim-kredi-kooperatifi-marketleri-indirimli-urunler-katalog-2.jpgtarim-kredi-kooperatifi-marketleri-indirimli-urunler-katalog-3.jpgtarim-kredi-kooperatifi-marketleri-indirimli-urunler-katalog-4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN