TEB'den promosyon yarışında rekor! Kimse yanına yaklaşamayacak... Emekli bayram edecek! 8 bin TL anında hesaplara yatacak

TEB'den promosyon yarışında rekor! Kimse yanına yaklaşamayacak... Emekli bayram edecek! 8 bin TL anında hesaplara yatacak

Emeklileri sevindiren haber verildi. Emeklilerin promosyon yarışmasında rekor rakam geldi. SSK, Bağ-Kur ve tüm emeklilere 8 bin TL verilecek. Promosyon detayları ne? Sorusu ise büyük bir merak içerisinde pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

TEB, emekli maaşını bankaya yatıran ve 3 yıl maaş sözü veren emekliler için bir kampanya duyurdu. Rakam 8.000 lirayı bulacak. TEB, emeklilere ve TEB'i arayan müşterilere her bir yakını için toplamda 500 TL'ye varan 250 TL promosyon uygulanacağını vurguladı.

EMEKLİLERE ÖDEME YAPILACAK

TEB'in konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, “Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza ilk kez taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.” İfadeleri kullanıldı.

Kampanya 1 Eylül 2022'den itibaren yeni emeklilik müşterilerini kapsadığı belirtilen promost-yonun devamında, kampanya döneminde emeklilerin 36 ay emeklilik sözleşmesi imzalaması ve en az 2 otomatik fatura ödemesi olması gerektiği vurgulandı. Otomatik faturalardan biri elektrik faturası olmalıdır.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya detay duyurusunda şu ifadeler yer aldı:

Müşteriye maaş transferi yapıldığında aşağıdaki tabloya göre maaş tutarı üzerinden promosyon ödemeleri yapılacaktır.

Aşağıdaki tabloda "Nakit Promosyon" sütununda gösterilen tutarlar, müşterilerimizin emekli maaşlarını 36 ay içerisinde TEB'e nakletme ve bankamızdan teslim alma yükümlülüğü karşılığında ödenen kampanya tutarları ile “Ek Promosyon" bölümünde belirtilen tutarlar ise müşterin 36 aylık taahhüt sürelerinden en az 2'si için bankamızdan otomatik faturalandırmadır. Ödeme talimatı (birinin elektrik faturası olması şartıyla) bulunan promosyon tutarlarını gösterecektir.

ÖDEMELER NE KADAR?

0-1.499 lira 500 TL 5.000 lira 5.500 lira

1.500-2.499 lira 625 lira 6.125 TL 6.750 lira

2.500 lira ve üzeri 750 lira 7.250 lira 8.000 lira

2 Otomatik Fatura ödeme talimatında belirtilen ürün ve/veya senet geçerli ise (bunlardan biri elektrik faturasıdır) iptal edilir ve bankamızda mevcut olan otomatik fatura ödeme talimatı sayısı 2'nin altına düşerse bu ek teklif geçerli olur. Müşterilerimize günlük olarak iade edilecektir.

Kampanya süresince verilen ek promosyon, emekli maaşını TEB'e aktaran müşterilerimiz için geçerli olup, TEB'den emekli maaşı alan mevcut müşterilerimiz de 36 ay içerisinde yükümlülüklerini yenileyerek alınan tutar üzerinden indirim hakkına sahiptir.

TEB emeklilik dünyasını kullanın ve 8000 TL'ye varan promosyon fırsatını kaçırmayın, TEB ofisiyle iletişime geçin veya CEPTETEB mobil/bireysel online şube emeklilik taahhüdümüzü ve kampanya ek taahhüdümüzü dijital olarak alın. Nakit promosyondan yararlanmak için müşterilerimizin kazançlarının tamamını bankamıza yatırmaları gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN