Tiryakilerin son sigaralarını yaktı! Zamlar canına tak ettirdi! Sigara fiyatları açıklandı: Marlboro 46 TL, LM 40 TL…

Tiryakilerin son sigaralarını yaktı! Zamlar canına tak ettirdi! Sigara fiyatları açıklandı: Marlboro 46 TL, LM 40 TL…

Seçimlerin ardından zam haberi duyurulan sigara fiyatları belli oldu. Zamlı liste açıklanırken Marlboro 46 TL, LM 40 TL, Parlement ise 48 TL fiyatıyla listelerde yerini aldı. İşte zamlı sigara fiyatları hakkında merak edilen tüm detaylar…

Seçim sürecinin tamamlanması ile birlikte zam yağmurlarının da ardı arkası kesilmiyor. Merkez Bankası'ndaki -76 milyar dolarlık rezervler her geçen gün artış gösteriyor. Büyüyen ticaret açığı ve cari açık ile birlikte döviz kurları, paralel enflasyon da fiyatları üzerinde etkilerini sürdürüyor. Yaşanan açık nedeniyle meyve, sebze, araç gibi pek çok üründe zamlardan nasibini alıyor. Yapılan son açıklamalar doğrultusunda sigara ve alkole zam yapılacağı duyurulurken zamlı listelerde açıklandı. Zamlı sigara fiyatları belli oldu. İşte zamlı sigara fiyatları hakkında merak edilen tüm detaylar…

ZAMLI LİSTELER AÇIKLANDI

Haziran ayı itibarıyla beklenen sigara zamları da ürünlere yansıdı. 32 TL'den satılan LM 40 TL'ye yükselirken Parlement 48 TL, Marlboro ise 46 TL'den raflarda yerini alacak. Sigaranın yanı sıra ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı aktarılırken ilk zam uygulaması da Kayseri'de yaşandı.

sigara-ne-kadar.jpg
5 TL'den satılması planlanan somun ekmek fiyatını 10 TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Vergiler yalnızca özel tüketim ürünleri için değil aynı zamanda temel Gıda ürünleri içinde etkili olmaktadır.

sigara-zamlari.jpg

Sigara fiyatlarına yapılacak zam oranlarının yanı sıra ne zaman etiketlere yansıyacak da merak ediliyor. Zamlı fiyatlar belli olurken 6 Haziran 2023 tarihinden itibaren zamların da müşterinin cebini yakacağı duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN