Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan bir anda işten çıkarıldı: Kelepir fiyata satılıyor

Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan bir anda işten çıkarıldı: Kelepir fiyata satılıyor

Pandemiden sonra yaşanan küresel ekonomik kriz ülkemizi de etkilemiş durumda. Ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu şirketlerin elini kolunu bağlarken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak yapılan duyuru piyasalarda şok etkisi yarattı. Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan bir anda işten çıkarıldı. Kelepir fiyata satılıyor...

Dünya genelinde etkisini gösteren ekonomik kriz Türkiye'yi de etkilemiş durumda. Özellikle Avrupa'da devam eden Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da süren İsrail-Filistin çatışması krizi ateşlerken peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber iç piyasada büyük şaşkınlık yarattı. Türk gıda devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan bir anda işten çıkarıldı.

TÜRK GIDA DEVİ İFLAS ETTİ

Bursa'da faaliyet gösteren Çınar Konserve ve Şekerleme Turistik Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, ekonomik zorluklar nedeniyle iflas etti. Yeniçağ'da yer alan habere göre; Bursa merkezli uzun yıllardır faaliyet gösteren Çınar Konserve ve Şekerleme ekonomik krize daha fazla dayanamadı. Şirket iflas etmek zorunda kaldı.

yeni-proje-2024-03-23t154421-955.jpg

KELEPİR FİYATA SATILIYOR

Şirketin isim hakkı 300 bin TL bedel ile satışa çıktı. Marka hakkı için teklifler 25 Mart'a kadar kabul edilecek. İflas Dairesi, söz konusu satış ilanını, "1 Adet marka, 91/005249 ( 127856 ) Seri Numaralı91/005249 ( 127856 )sayıyla tescilli" ifadeleriyle paylaştı.

yeni-proje-2024-03-23t154444-810.jpg

YÜZLERCE ÇALIŞAN İŞİNDEN OLDU

Öte yandan firmanın kapatılmasından dolayı yüzlerce çalışan işinden oldu. İşten çıkarmalar şimdiden başlarken yüzlerce kişi bu duruma isyan etmekte.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN