Türkiye'nin dev zeytinyağı markası satıldı! Ünü Yunanistan, ABD, Fas’a kadar uzanıyordu: Yeni sahibi şaşırttı

Türkiye'nin dev zeytinyağı markası satıldı! Ünü Yunanistan, ABD, Fas’a kadar uzanıyordu: Yeni sahibi şaşırttı

Pandemi ile birlikte başlayan enflasyon artışı ve ekonomik krizler dev şirketleri iflasın eşiğine sürüklemiş durumda. Ülkemizde de özellikle döviz kurundaki önüne geçilemeyen yükseliş işverenleri zorlamaya devam ediyor. Gelen son dakika haberi ise piyasalarda şok etkisi yarattı. Türkiye'nin dev zeytinyağı markası satıldı! Yunanistan, ABD ve Fas'a kadar birçok ülkeye satış yapan ünlü zeytinyağı markası resmen satıldı. Yeni sahibi ise herkesi şaşırttı.

Ülkemizde enflasyondaki artışın önüne geçilmeye çalışıyor ancak şuan için net başarılı adımlar atılmış değil. Enflasyondaki artış özellikle gıda fiyatlarını vururken zamlanan ürünlerin başında zeytinyağı gelmekte. Yapılan son değişiklik ise piyasalarda şaşkınlığa neden oldu. Türkiye'nin dev zeytinyağı markası resmen satıldı. ABD, Avrupa ülkeleri ve Fas'a kadar satış gerçekleştiren dev marka el değiştirdi. İşte yeni sahipleri...

TÜRKİYE'NİN DEV ZEYTİNYAĞI MARKASI SATILDI

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin dev zeytinyağı markası satıldı. Amerika, Avrupa ülkeleri ve Fas'a kadar satış gerçekleştiren Selme Zeytincilik, resmen satıldı. Ahmet Selim Kantarcı'nın sahibi olduğu ve aktif olarak üretim gerçekleştirirken Selme Zeytincilik markasının satışı gerçekleştirildi. 'Zeytin yaşam kaynağım' diyen Kantarcı'nın markası satması piyasalarda büyük şaşkınlık yarattı.

yeni-proje-2024-03-20t105435-600.jpg

İŞTE DEV MARKANIN YENİ SAHİBİ

Ünlü iş adamı Ahmet Selim Kantarcı, baba yadigarı olan Selme Zeytincilik markasını Kozaklı Tarım’a sattı. Kantarcı bu satışı gerçekleştirirken şu ifadeleri kullandı:

"52 yıldır çalışıyorum. Artık dinlenmek istiyorum. Benden sonra işleri götürecek biri de yoktu, sattım. Artık markamız Kozaklı Tarım bünyesinde yoluna devam edecek."

yeni-proje-2024-03-20t110431-669.jpg

Kozaklı Tarım ise dünyada birçok ülkeye zeytin ve zeytinyağı tedariği yapıyor. ABD ve Fas’ın yanı sıra zeytinyağında Türkiye’nin rakibi olan İtalya ve İspanya’daki markalara zeytinyağı üretiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN