Türkiye'nin en ucuz otomobili olma iddiasıyla satışa çıkıyor! İşte Changli J10 satış fiyatı

Türkiye'nin en ucuz otomobili olma iddiasıyla satışa çıkıyor! İşte Changli J10 satış fiyatı

Changli J10 fiyatı ne kadar? Güncel araba fiyatları her geçen ay değişkenlik gösterirken, en ucuz sıfır otomobil fiyatı 175 bin 900 TL ile Fiat Egea olurken, yerli üretim araba modelini tahtından edecek yeni bir marka piyasaya girmeye hazırlanıyor. Çinli 'Changli' otomobil markası 'J10' modelini Türkiye'de 20 bin TL'den satacak. İşte, Changli J10 teknik özellikleri...

En ucuzu araba fiyatları, son dönemde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Zira, koronavirüs salgınının başladığı 2019 yılı sonundan itibaren büyük sekteye uğrayan otomotiv sektörü, çip krizi nedeniyle de tedarik sorunu yaşıyor. Sıfır otomobil fiyatlarında son 2 yılda fahiş artış yaşanırken, araç satın alma hazırlığında olan vatandaşlar, sıfır araba kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu süreçte Çin merkezli 'Changli' markası 'J10' modelini Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanırken, piyasadaki en ucuz araba olması bekleniyor.

cinli-otomotiv-devi-mini-aracini-turkiye-ye-14537008-8883-m.jpg

CHANGLI J10 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Türkiye'de ortalama bir araç için 170 bin TL ile 200 bin TL arasında bir bedel ödemek gerekiyor. Çin piyasasında üretilen bir araç ise yükselen fiyatlara adeta meydan okuyor.

İddiaya göre, otomotiv firması Changli, Çin'in en ucuz modeli J10'u Türkiye'ye getirmeyi planlıyor. Piyasaya girmesi durumunda Changli J10, Türkiye pazarındaki en ucuz otomobil olacak.

CHANGLI J10 FİYATI NE KADAR?

Changli J10'un Türkiye'de 20 bin TL civarında satışa çıkacağı tahmin ediliyor. Satış fiyatıyla Türkiye'nin en ucuz otomobili olacak Changli J10, Çin'de de oldukça uygun fiyatla satılıyor. Dünya genelinde tanınan bir araç olan Changli J10, niteliklerinden ziyade fiyatıyla dikkat çekiyor.

changli-j10.jpg

CHANGLI J10 TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Çok gelişmiş teknik özelliklere sahip olmayan Changli J10, şehir içi kullanımda büyük ilgi görebilecek niteliklere sahip. Elektrikli motoruyla saatte maksimum 35 km hıza ulaşabilen otomobil, 3 kişilik olarak tasarlandı. Ön ve arka lambalar led şeklinde dizayn edilen Changli J10'un büyük ilgi görmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN