Tuvalet kağıtlarında bayrama özel indirim! Evinde azalan o markete koşsun: 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 100 TL'nin altına indi

Tuvalet kağıtlarında bayrama özel indirim! Evinde azalan o markete koşsun: 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 100 TL'nin altına indi

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte en çok zam alan ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında indirim fırsatı başladı. Milyonlarca vatandaş tarafından merak edilen indirim kısa bir süre önce A101 market zincirleri tarafından geldi. Bayrama kalan son günlerde gelen indirim fırsatı ile birlikte tuvalet kağıdı azalan A101 marketlerine akın etti. İşte tüm detaylar...

BAYRAMA ÖZEL İNDİRİM

Tuvalet kağıtlarında yaşanan zamlı süreç ile birlikte yeni kampanyalar başladı. Marketler tarafından yapılan kampanya ve indirim fırsatlarına bir yenisi daha eklendi. Cep yakan tuvalet kağıtlarında indirim fırsatı kovalayan vatandaşların bu kez fırsat ayağına geldi.

Ülkemizde sürekli olarak yükselen enflasyon ile birlikte vatandaşımızın omuzuna yük olan tuvalet kâğıdı fiyatlarında bayram indirimi başladı. A101 market zincirleri tarafından duyurulan indirim ile birlikte tüketiciler akın etti.

Sadece 2022 senesi itibariyle yüzde 50 oranında zamlanan tuvalet kağıdında yapılan bayram indirimi ile birlikte reyonlarda tuvalet kağıdı bulmak zorlaştı. Tuvalet kağıdında yapılan zamların üzerine gelen indirim fırsatı ise ilaç gibi geldi.

46a2c8c0eecc3ee06e5cdeaac3952aa9-3720-2496.jpg

A101 MARKETLERİNDE DEV İNDİRİM LİSTESİ

Zincir marketlerden gelen indirimler ise bayram öncesinde yüz güldürdü. Müşteri çekmek ve yaşanan ekonomik sıkıntıdan vatandaşın omuzundaki yükü azaltmak adına indirim listesinde tuvalet kâğıdı da yer aldı.

A101 aktüel ürünler kataloğunun paylaşmasıyla birlikte yüzde 30 ile 50 arasında indirimli ürünler olduğu dikkat çekti. Tuvalet kâğıdı için gelen vatandaş 3'er 5'er alarak stoklarda indirimli tuvalet kâğıdı ürününün azalmasına neden oldu. Bu hafta için paylaştığı aktüel ürünler kataloğu ile birlikte bayram indirimlerini duyurdu.

sub-buzz-938-1624388863-17.jpg

TUVALET KAĞIDI AZALAN ALSIN

A101 market zincirleri tarafından duyurulan indirim listesi ile birlikte tuvalet kağıtlarında indirime gidildi. Sosyal medya hesabı ve resmi internet sayfasında paylaşılan katalogda birbirinden farlı onlarca ürün yer aldı.

A101'de en çok tercih edilen ürünlerden birisi olan Ecco Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32'li fiyatında indirim yapıldı. Ecco Tuvalet Kağıdı 2 Katlı 32’li fiyatı yapılan indirim ile birlikte 99 TL'ye kadar geriledi. Reyonlarda yer alan indirimler ise müşterilerini bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN