Doların yolu saptı! İslam Memiş'ten kar-zarar tarihi

Doların yolu saptı! İslam Memiş'ten kar-zarar tarihi

BDDK'nın dolar hamlesi üzerine değerlendirmeler yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, uygun alım fırsatının doğduğuna işaret ederek yeni yol haritasını verdi. Elinde TL olanlar için alın mesajı veren Memiş, Pazartesi gününe dikkat çekti.

Yeni yayınladığı videosunda döviz ve altın kurunda yaşanan sert düşüşlere değinen İslam Memiş, yatırımcının ne yapması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu. BDDK'nın yeni açıklamasından sonra elindeki varlıkları ne yapacağını merak edenler için İslam Memiş yeni yol haritasını verdi.

dolaraltin-002.jpg

BDDK'NIN AÇIKLAMASI NE ANLAMA GELİYOR?

"Bu hafta küresel piyasalarda sakin bir seyir gördük. Özellikle BDDK'nın aldığı kararlarla birlikte TL'yi destekleyen paketler geldi. BDDK "Döviz varlıklarınız 15 milyon TL'nin üzerindeki rakama denk geliyorsa artık kredi kullanamayacaksınız. Kasanızda döviziniz var onları bozdurarak TL ihtiyaçlarınız giderebilirsiniz" dedi. Bu çok isabetli bir karardı. Döviz 18 seviyesini gördüğünde kimse dövizine dokunmayıp bankalardan TL alıyordu. Türk milletinin durumu onların umurunda değildi. Enflasyon patlak versin insanlar mağdur olsun. Yani zenginin daha zengin olduğu sistem bitti. Şu an ekranlarda 16,88 seviyesinde dolar. Euro 17,39'a kadar geriledi şu an 17,82 seviyesinde. Gram altın ise 1000 liradan 990 liraya geriledi. Ons altın ise yatay seyrini devam ettiriyor.. Borsa İstanbul Temmuz ve Ağustos'ta yükselişe geçecek"

DÖVİZ ALMAK İSTEYENLER ALIM YAPSIN

"9 Haziran'da Türk ekonomisine destek vermek için dövizlerimizi sattık. Türkiye'nin Orta Doğu'daki mücadelesi, orman yangınları gibi durumlarda ciddi mühimmat gerekti. Ben ve yol arkadaşlarım da Türkiye'ye destek vermek için sattık. Rahat olun biz samimiyetle bu işi yapıyoruz. Allah yardımcımız olacak. Dürüst insanlar her zaman kazanacaktır. Aldıklarımız geri yerine koyacağız. Mahçup olmadık. Fiziki varlıkları olanlar sözümü tuttum. Şu an döviz almak isteyenler alım yapmalı. Pazartesi günü daha geniş kapsamlı direnç seviyelerini yorumlayacağım. Yol haritamızda değişiklik yok. Farklı taktik yapabiliriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN