Ve Renault Duster'ın ilk fiyatı açıklandı! Herkes merakla onu bekliyordu: Türkiye'de satış rekorları kıracak

Ve Renault Duster'ın ilk fiyatı açıklandı! Herkes merakla onu bekliyordu: Türkiye'de satış rekorları kıracak

Renault Duster'ın 2024 yılı ilk fiyatı açıklandı! Milyonlarca kişi tarafından merakla bekleniyordu! Türkiye'de adeta satış rekorları kıracak...

TUNACAN ATALAY

Fransa'nın gözde otomobil üreticisi Renault, macera ve konforu bir arada sunan SUV modeli Duster'ın 2024 Avrupa satış fiyatını açıkladı. Avrupa'da 19.690 Euro'dan (yaklaşık 600 bin TL) başlayan fiyatlarla yollara çıkmaya hazırlanan Renault Duster, Türkiye'de üretilecek olmasının verdiği avantajla Türk tüketicileri heyecanlandırıyor. Aracın bu başlangıç fiyatı, modelin Avrupa pazarındaki rekabetçi konumunu ortaya koyuyor.

RENAULT DUSTER TÜRKİYE'DE NE ZAMAN TANITILACAK?

renault-duster-1.jpeg

Türkiye'de Mayıs ayında tanıtılacak olan Renault Duster, ilave gümrük vergisi muafiyeti sayesinde ülkemizde oldukça cazip bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Daha önce Dacia markası altında Türkiye'de satış rekorları kıran ve büyük bir popülerlik kazanan Duster, Renault çatısı altında yoluna devam edecek. Mevcut piyasa koşullarında Duster'ın en alt paketi 1 milyon 95 bin TL'den alıcı bulurken, Renault'un Türkiye'de üretim yapacak olması, modelin daha uygun fiyatlı olacağının sinyallerini veriyor. Aracın fiyatı beklentiler yönünde olursa zaten çok satan SUV'un Türkiye'de satış rekorları kırması bekleniyor.

TÜRKİYE'DE ÜRETİLECEK

whatsapp-image-2024-02-24-at-22-02-59.jpeg

Renault Duster, SUV segmentinde aradığı dengeyi fiyat performans oranıyla yakalayanlar için ideal bir seçenek olmaya devam ediyor. Yeni modelin, önceki versiyonlarının sağlamlığı ve kullanışlılığını koruyarak, güncel teknolojik gelişmelerle donatıldığı bekleniyor. Renault Duster'ın Türkiye'de üretilmesi, hem yerli otomobil üretimine katkı sağlayacak hem de Türk tüketicilerine global standartlarda bir araç sunarken fiyat avantajı sağlayacak.

Türkiye'de üretiminin yanı sıra, Renault Duster'ın özellikle off-road performansı, geniş iç hacmi ve yakıt ekonomisi gibi özellikleriyle de dikkat çekmesi bekleniyor. Avrupa pazarındaki başlangıç fiyatı ve Türkiye'deki üretim avantajıyla birlikte, Renault Duster 2024, segmentindeki diğer modellere kıyasla önemli bir rekabet avantajına sahip olacak.

Renault Duster'ın Türkiye'deki fiyatı ve detaylı özellikleri henüz açıklanmamış olsa da, Mayıs ayındaki tanıtımın ardından otomobil severler merakla bekledikleri tüm detaylara kavuşacak. Türkiye'de üretilecek olan Renault Duster, hem yerli üretimin gücünü göstermesi hem de Türk tüketicilerine sunacağı fiyat avantajıyla otomobil piyasasında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN