Gram altına Rus darbesi! İşte Selcoin'den akılalmaz tahmin... Son 1 ay

Gram altına Rus darbesi! İşte Selcoin'den akılalmaz tahmin... Son 1 ay

Piyasa Uzmanı Selcoin, gram altın ve dolarda yaşanan düşüşleri değerlendirdi. Selcoin, düşüşün alım fırsatı olduğunu belirterek gram altında yaşanan sert inişlere Rus hamlesi geleceğini söyledi. İşte gram altın ve dolar için yeni tahminler.

Yeni videosunda emtialarda yaşanan sert düşüşleri analiz eden Selcoin, bu düşüşlerin geçici olacağını ifade ederek yeni seviyelerden bahsetti. Özellikle Rus altınına yapılacak olan ambargo sonrasında gram altında ciddi bir sürecin yaşanacağına dikkat çekti.

aldnnn.jpg

ALTINA RUS DARBESİ

"Piyasalarda resesyon rağmen yükseliş olacağından bahsediyor. Emtia tarafına gelecek olan fiyatlanmalara Rus altına ithalatına yasaklar geliyor. Bunu piyasalar nasıl karşılayacak? Rus altının yasaklanması konusunda arzı kıt olan ürünleri daha da kıtlaştıracak. Rusya en büyük altın üretici. Bu emtialarda yükseliş yaratabilir. Ruble, dolar ve TL karşısında yükseldi. Ruble'de şu an bir sıkışma var. Rusya-Ukrayna'da bir hamle olabilir. Bu da altını yükselten bir durum olabilir. Bugün ise panik satışlar yapıldı. Panik satıcıların elindeki aldılar. Yerli yatırımcı Kur Korumalı Mevduat'ı değerlendirsem mi diye düşünüyor? Bu sistem kullanılabilir. BDDK'nın son uyarısı doları sıkıştırıyor. Bu kur üzerindeki baskıyı artırıyor. Yaz ayında turistler gittikten sonra pik olacak. "

GRAM ALTIN YAZ SONU 1400 TL

"Gram altında gevşeme oldu. Çok kısa zamanda aşağı yönde iğneler oldu Gram altının değerlendirilebilecek alanda şu an. Altının gram tarafı için destek seviyelerine hareketler geldi. Altın 2 defa 1000 tl üzerine çıktı. Yeni alıcı olsaydım alırdım. Şimdi ki seviyesini değerlendiririm. Yazın ayında gram altın 1400 lirayı görecek. Altna rus tarafından bir hamle gelebilir. Altın tarafında pozitif bir etki edebilir. Gram altın 1000 TL üzerine kendini atabilir. Rusya bizzat Ruble'nin yükselişini tetikleyebilir"

DOLAR/TL'DE GEVŞEME ALANI

"Dolar ise 16,20 destek alanı. Haftalık kapanış anlamında bu bölgedeydi. Şu an makul seviyede. Buradan toparlanıp tekrar yükselebilir. Tüm ürünlerde tam bir gevşeme oldu. Gümüş dışında. "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN