Yatırım Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan Son 10 Gün Uyarısı! Altın Ve Doları Olanlar Elinizi Çabuk Tutun

Yatırım Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan Son 10 Gün Uyarısı! Altın Ve Doları Olanlar Elinizi Çabuk Tutun

Son günlerde altın ve dolar üzerine yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Teknik Analiz Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan kritik uyarı geldi. Dolar ve altının yükselmesiyle uygun zamanı bekleyen yatırımcılar için Şatıroğlu gün verdi ve sert bir uyarıda bulundu. İşte Uzman isim Tunç Şatıroğlu'nun o kritik açıklaması.

Türkiye'de yapılacak Rusya-Ukrayna görüşmelerinin ilk ayağından sonra gözler hızla yükselen petrol, altın ve para piyasasına yöneldi. 7 Nisan 2022 Perşembe gününe 913,62 TL ile başlayan gram altının ivmesi yukarı yönde ilerlemeye devam ediyor. Aynı şekilde dolar da 7 Nisan 2022 Perşembe gününe 14,74 ile başladı. Para ve altın piyasasında yaşanan istikrarsız durum yatırımcıyı endişelendirmeye başladı. Altın ve dolara yatırım yapanlar al-sat için uygun bir zamanı kollama derdine düştü. Yatırım Uzmanı Tunç Şatıroğlu ise "Son 10 gün" dedi ve bombayı patlattı. İşte Şatıroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ve altın ve dolar yatırımcılarını yakından ilgilendiren o kritik açıklama.

tuncsatiroglu-nz0b-cover.jpg

UZMAN İSİM TUNÇ ŞATIROĞLU'NDAN KRİTİK UYARI

Borsada durum ne olacak? Altın ve dolar yükselecek mi? Altını ne zaman satmalıyım? gibi sorular son zamanlara en çok aranlar arasında. Altın ve para piyasası uzmanlarından ise peş peşe yatırım önerileri gelmeye başladı. Son dönemlerde borsa ile ilgili yaptığı doğru tahminlerle dikkatleri üzerine çeken Teknik Analiz Uzmanı Tunç Şatıroğlu'ndan kritik bir uyarı geldi. Altın ve dolar için gün veren Şatıroğlu, yatırımcıları uyardı. İşte o açıklamalar.

dolar.jpg

ENFLASYON İÇİN SON 10 GÜN!

Hükümetin yeni ekonomi modelinden dolayı alım gücünün düştüğünü belirten Şatıroğlu, piyasalar için tedirgin olduğunu ifade etti. Şatıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek enflasyondan dolayı raf fiyatlarındaki fahiş fiyatların 1 ya da 2 içerisinde düzeleceği açıklamasına vurgu yaparak, "Son 10 gün kaldı" ifadesini kullandı.

enflasyon.jpg

AKARYAKITTA DÜŞÜŞ DEVAM EDECEK

Brent petrol fiyatlarının 104 dolar bandında düşmesiyle gözler benzin, motorin ve LPG fiyatlarına yöneldi. Akaryakıtta indirim bekleyen vatandaşlar için Şatıroğlu, brent petrol fiyatlarında düşüşün olacağını fakat bunu pompaya ne kadar yansıyacağını Enflasyonla Mücadele Timlerinin karar vereceğini belirtti.

pompa.jpg

FED'İN FAİZ KARARI SENARYO

Şatıroğlu, Amerika Merkez Bankası'nın (FED) geçtiğimiz ay aldığı 25 baz puan faiz arttırma kararının ise senaryo olduğunu ifade ederek, bunun faiz artışı ve bilanço küçültme kadar agresif olmayacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN