Bu Zam Kahve Bıraktırır! İşte Dünya Markası Starbucks'ın Dudak Uçuklatan Zamlı Kahve Fiyatları

Bu Zam Kahve Bıraktırır! İşte Dünya Markası Starbucks'ın Dudak Uçuklatan Zamlı Kahve Fiyatları

Dünyada birçok noktada şubesi bulunan kahve zinciri Starbucks yaptığı zam açıklamasıyla sosyal medyayı karıştırdı. Herkesin severek ziyaret ettiği ünlü kahve zinciri Starbucks'ta bu zam haberi ile müşterilerini kızdırdı. İşte Nisan ayına zamlı fiyatlarını yayınlayan Starbucks'ın dudak uçuklatan zam kararı ve güncel Starbucks kahve fiyat listesi.

Gıda ürünleri, akaryakıt ürünleri, doğalgaz gibi çok sayıda sektöre gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Dünyada herkesin tercih ettiği ve ilk sıralarda zirveyi kimseye bırakmayan kahve markası Starbucks, ürünlerine zam yaptığını açıkladı. Açıklanan yüzde 25'lik zam kararı ile Starbucks'ta küçük boy en ucuz kahve 17 lira oldu. İşte kahve severleri üzen Starbucks kahve zammı ve son güncel fiyatları.

kahve.jpg

STARBUCKS'TA KAHVE ZAMMI DUDAK UÇUKLATTI

Amerika markası olan ünlü kahve zinciri Starbucks dünyada 65 ülkede 21.000'in üzerinde şubesine sahip. Türkiye'de ise bu rakam 2022 yılı Ocak ayından itibari ile 562 oldu. Dünyanın birçok ülkesinde faaliyet gösteren Starbucks, herkesin zevkle ziyaret ettiği kahve mağazaları arasında. Dünyada yaşanan küresel ekonomik kriz bu dünya devi markayıda etkiledi. Tüm sektörlerde Nisa ayında fiyat güncellemesi yaşanırken, Starbucks'ta bu kervana katıldı ve yılın ortalarında zam karar aldı. Starbucks tarafından yapılan açıklamaya göre kahve fiyatlarına yüzde 25 oranında zam geldi.

star.jpg

KAHVE ZAMMI SONRASI SOSYAL MEDYA YIKILDI

Kahve çeşitleri arasında Türk kahvesi, Filtre kahve, Americano, Latte, Cappuccino gibi çok sayıda ürün yelpazesine sahip olan Starbucks'ın zam kararının satışları nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu. Starbucks'ın zam kararından sonra sosyal medya da ise büyük bir tartışma ortamı oluştu. Kullanıcılar, "Starbucks, tüm kahve fiyatlarına zam yaptı! Bilgisayarla gidip saatlerce İrem - Hayalet Sevgilim yazma seansları başlasın", "Starbucksa hiç gitmedim giden açlıktan ölen elit kesim düşünsün" gibi ilginç yorumlarda bulundu.

kadin.jpg

İŞTE STARBUCKS'IN YÜZDE 25 ZAM KARARINDAN SONRA KAHVE FİYATLARI

Starbucks'ta küçük boy fiyatları:

Filtre kahve: 17 TL
Türk Kahvesi: 17 TL
Americano: 19,75 TL
Latte: 21,75 TL
Cappuccino: 21,75 TL
Caramel Macchiato: 27,25
Mocha: 31,25

ZAMLARLA KAHVE FİYATLARI SON 10 YILIN ZİRVESİNİ GÖRDÜ

Son zamanlarda yaşanan enflasyondan dolayı hem üretim koşulları hem de lojistik maliyetleri olumsuz etkilendi. Kahve fiyatları 2021 başında yüzde 90 yükselerek 10 yılın zirvesine yakaladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN