Sütlü Tatlı Sevenler Bu Tatlıdan Vazgeçemeyecek! İşte İftardan 5 Dakika Önce Hazırlayacağınız Magnolia Tatlısı Tarifi

Sütlü Tatlı Sevenler Bu Tatlıdan Vazgeçemeyecek! İşte İftardan 5 Dakika Önce Hazırlayacağınız Magnolia Tatlısı Tarifi

Gün içinde kolayca hazırlayacağınız pratik tatlı tarifi ile iftar sofralarınızı da renklendirebilirsiniz. Hafif tadı ve kolay yapılışı işe zamanınızı almayan Magnolia tatlısını istediğiniz her vakit kolay bir şekilde yapabilirsiniz. İftarda ne tatlısı yapsam sorusuna Magnolia tatlısı tarifiyle son veriyoruz. İşte muhteşem tadıyla Magnolia tatlısının tarifi...

Çayın yanına en iyi giden atıştırmalıklardan biri de tatlıdır. Zamansız gelen misafirler için hemen kolay tatlı tariflerini araştırmaya başlarız. Şimdi vereceğimiz Magnolia tatlısı tarifi ile hem zamanınızdan hem cebinizden tasarruf edeceksiniz. 5 dakika da pratik bir şekilde hazırlayacağınız bu tatlı kalori bakımından da herkesin damak tadına uyacak. Un, nişasta, süt gibi basit malzemelerle muhallebi kıvamına bir dünya tatlısı yaratabilirsiniz. Mangolia tatlısı nasıl yapılır? Magnolia tatlının püf noktaları nelerdir? gibi sorularınızın cevabı da bu tatlı tarifimizde.

magnoli.jpg

SÜTLÜ TATLI SEVERLERİN VAZGEÇEMEYECEĞİ TATLI: MAGNOLİA

Yapımı kolay tatlılar arasında yer alan Magnolia tatlısı sütlü tatlı severler için vazgeçilmez bir tatlı. Oldukça basit olan bu tatlıyı çocuklarınızda büyük bir iştahla yiyeceklerdir. Başta muz ve çilek olmak üzere damak tadınıza uyacak her meyve ile yapabileceğiniz bu hafif tatlıyı hindistan cevizi tozu, fındık ya da pasta süsleme malzemeleriyle de göz ve damak tadınıza göre süsleyebilirsiniz. İşte sadece 5 dakikada hazırlayabileceğiniz muhteşem tatlısı Magnolia tatlısı tarifi ve malzemeleri.

magna.jpg

MALZEMELER

1 paket tahıllı bisküvi ya da bebek bisküvisi, ezilmiş fındık ve muz ( isteğe göre başka çilek gibi başka meyvelerde kullanabilirsiniz)

Muhallebisi için

1 litre süt, 3 kaşık nişasta,1 bardak şeker, 1 yemek kaşığı un, 1 yumurtanın sarısı ve krema.

PRATİK MAGNOLİA TATLISININ YAPILIŞI
Öncelikle magnolia tatlımızın muhallebisini yapacağız. Krema hariç süt, nişasta, şeker, un ve 1 yumurta sarısını derin bir tencereye koyup ocağa yerleştiriyoruz. Karışımı iyice karıştırdıktan sonra muhallebi kıvamına gelen tatlımızın içerisine kremasını ekleyip yine iyice karıştırıyoruz. Bu işlem bittikten sonra bisküvimizi toz haline getirmek için blenderdan geçiriyoruz. Tatlımız için ayarladığımız kaselerimize bu muhallebi karışımını döküp üzerine blenderdan geçirdiğimiz toz bisküvilerimizi koyuyoruz.

oreo.jpg

Bu işlem bittikten sonra dilimlediğimiz çilekleri tatlı kasemize dolduruyoruz. Çilekleri koydukça muhallebimizi de ekliyoruz. Çilekle tatlımızı doldurduktan sonra en üstünü de muzlarımızla süslüyoruz. Magnolia tatlımız bittikten sonra buzdolabına koyup 1 saat gibi bir süre bekletiyoruz. Şimdiden afiyet olsun.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN