Günde 1 Limon Yiyerek 20 Kilo Verin! İşte Spor Yapmadan Kilo Verdiren Mucizevi Limon Detoksu

Günde 1 Limon Yiyerek 20 Kilo Verin! İşte Spor Yapmadan Kilo Verdiren Mucizevi Limon Detoksu

C vitamini limonun faydalarını saymakla bitmiyor. Cilde parlaklık veren limon aynı zamanda tansiyon gibi hastalıklarında en etkili yöntemi. Bunun yanı sıra limon kilolarında baş düşmanı. Göbek yağları başta olmak üzere bölgesel tüm yağlarınızı yakma özelliğine sahip. İşte günde haşlanmış limon kürü ile 20 kilo verdiren mucize zayıflama yöntemi.

Bazıları yoğun iş temposundan dolayı spor salonlarına vakit ayıramıyor. Özellikle masa başı çalışanların korkulu rüyası olan göbek ve basen yağlarını eritmek zor. Şimdi size gün içinde hareketsiz çalışanlar için özel bir zayıflama yönteminden bahsedeceğiz. Spor yapmadan ayda 20 kiloya yakın vereceğiniz bu limon detoksu ile yüzünüz canlanacak ve yaza fit bir vücut ile gireceksiniz

TEK BİR LİMONLA YAZA HAZIR OLUN!

Güneşin yüzünü göstermesiyle beraber yazlık kıyafetlerimizde dolaplardan çıkmaya başladı. Kışın aldığımız kilolardan dolayı geçen yıl girdiğimiz etek, şort ve pantolonlara girmek ise biraz zorlaştı. Tam da bu noktada arama motorlarında en hızlı ve sağlıklı diyet aramaları da başlamış oldu. Şimdi size vereceğimiz bu tarif ile kilolarınızdan sonsuza kadar kurtulacaksınız. Spor yapmadan sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermenize yarayacak olan limon detoksu ile 1 ay da 20 kiloya yakın kilo verebilirsiniz. Düzenli olarak uygulandığı taktirde etkilerini kısa sürede göreceğiniz limon detoksu yüzünüze canlılıkta katacaktır. Kan akışını hızlandıra limon aynı zamana metabolizmanın da düzenli bir şekilde çalışmasına yaramaktadır. Gün boyu tok tutan limon detoksunu sahur ve iftardan sonra da kullanabilirsiniz. İşte göbek, kol, basen ve karın bölgesinde bulunan yağları hızlı bir şekilde yakan limon detoksu ve uygulanışı.

limon.jpg

LİMON DETOKS İLE KİLOLARINIZA VEDA EDİN

Demir bakımından yüksek vitamin deposu olan limon kemiklerinizi güçlendirecek ve gün için halsiz durumlarınızı yok edecek. Öncelikle haşlanmış limon kürümüz için bir tencere ayarlayım. 4 adet taze limonumuzu ayarlayıp kabuklarını soyalım. Ve bu limonları güzelce posası çıkana kadar sıkalım. Bu işlemden sonra toz zencefili limon suyuna ekleyelim. Zencefilden sonra çubuk tarçını da karışımın içine koyalım. Ve bu karışımı tenceremizde iyice kaynatalım. Kaynama bittikten sonra karışımı şişemize koyalım. Buzdolabına bırakalım. Sabah uyandığınız gibi bu karışımdan bir bardak içelim. İsteyen bu karışımı uyumadan akşam da içebilir. Evinizde kolay ve basit bir şekilde yapacağınız limon kürünü iş yerinize de götürebilirsiniz.

zayiflama.jpg

Not: Eğer mide hastalığı ya da rahatsızlığı olanlar varsa bu tarz zayıflama yöntemlerini denemelerini önermiyoruz. Bunun yanı sıra tarzın ve zencefile alerjisi olanlarda sadece bir şekilde tüketebilirler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN