Seren Serengil'den Şantaj Davasının Seyrini Değiştirecek Şok İddia! İşte Yılan Hikayesine Dönen Eski Eş Savaşı

Seren Serengil'den Şantaj Davasının Seyrini Değiştirecek Şok İddia! İşte Yılan Hikayesine Dönen Eski Eş Savaşı

2018 yılında büyük bir aşkla nikah masasına oturan Şarkıcı Seren Serengil ve yine kendisi gibi sanatçı olan Yaşar İpek, 2020 yılında şoke eden bir kararla boşanmıştı. Çekişmeli olarak boşanan ünlü çifte sular durulmuyor. Karşılıklı olarak birbirlerine dava aşan Serengil ve Yaşar cephesinde davanın seyrini değiştiren bir olay yaşandı. İşte yılan hikayesine dönen davaya dair son dakika gelişmesi.

Seren Serengil ve Yaşar İpek 2020 yılında boşanmasına rağmen ikilinin birbirleriyle çekişmesi bitmedi. Şantaj, tehdit gibi olayların işin içine girmesiyle ikili soluğu mahkemede aldı. Birbirlerinden şikayetçi olan eski çiftin Bakırköy 55. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşması görüldü. Mahkemeye müşteki olarak katılan Seren Serengil'den davanın seyrini değiştirecek bir iddia ortaya atıldı. İşte Seren Serengil ve Yaşar İpek davasına dair tüm bilinmeyenler...

seren1.jpg

SERENGİL-İPEK DAVASINDA YENİ GELİŞMELER

Çiftin karşılıklı açtıkları davada Şarkıcı Yaşar İpek' 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından 4 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmakta. Bakırköy'de görülen bugünkü davada müşteki sıfatında Seren Serengil vardı. Serengil eski eşi Yaşar İpek hakkında "Takıntılı ve vazgeçmeyen biriydi. Nereye gitsem oraya geliyordu" ifadelerini kullandı. Davanın seyrini değiştirecek açıklamalarına devam eden Serengil, İpek'in kendisine yönelik, "Sizin ikinizi de delik deşik edeceğim!" şeklinde ifadeler de iddianamede yer aldı.

yasar.jpg

SEREN SERENGİL: SİLAHLA SOYLU'YU TEHDİT ETTİ

Davada müşteki olarak konuşan Seren Serengil, Yaşar İpek'in sürekli kendisini takip ettiğini ve tehditlerde bulunduğunu söyledi. Olayın yaşandığı gün ise Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun evine gittiği sırada bir video paylaştığını söyleyen Serengil, Soylu'nun kendisini arayarak İpek'in evinde olduğunu ve yayında silahlı insanların bulunduğunu söylediğini belirtti. Serengil ise Soylu'nun bu konuşmasından sonra aracını İpek'in görmeyeceği bir yere sakladığını söyledi. İpek'in yanında ablası, eşi ve tanımadığı kişilerin olduğunu ifade eden Serengil, Seyhan Soylu'nun aranarak tehdit edildiğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Seren Serengil 5 Mayıs 2020 tarihinde sosyal medya fenomeni Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun evine gittiği sırada, boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek'in Soylu'nun evine silahla gittiğini ve İpek'in Soylu ve kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti. Yaşanılan olayın ardından Sisi lakaplı Seyhan Soylu ve şarkıcı Seren Serengil, Yaşar İpek hakkında şikayetçi olmuştu. Olayla ilgili dava ise hala sürüyor

.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN