Evlilik Vaadiyle Dolandırılan Olayda Bebek Cinayeti Şüphesi! İşte Müge Anlı'da Her Ayrıntısı Matruşka Etkisi Yaratan Olay

Evlilik  Vaadiyle Dolandırılan Olayda Bebek Cinayeti Şüphesi! İşte Müge Anlı'da Her Ayrıntısı Matruşka Etkisi Yaratan Olay

Başarılı sunucu Müge Anlı'nın sunduğu programında akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Tanımadığı bir kadına para ve altın gönderen Mehmet Genç isimli vatandaş dolandırıldığını öne sürerek Müge Anlı'nın programın başvurdu. Dolandırılma olayından ise herkesi şoke edecek ayrıntılar çıktı. İşte 7 Nisan 2022 Perşembe günü Müge Anlı programında yaşanan olaylar silsilesi..

ATV'de hafta içi her sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılla durgunluk veren bir dolandırıcılık hikayesi işlendi. İzmir'de yaşayan Mehmet Genç isimli adam hiç görmediği Züleyha Çakmak isimli kadına milyonlarca lira değerinde altın ve parasını kaptırdı. Telefon üzerinden yemek pişirme sesi ve nefes videosu gönderen Züleyha Çakmak, Genç'ten altın ve bilezikler istedi. İsteklerini yerine getiren Çakmak ise dolandırıldığını anlayınca soluğu Müge Anlı'da aldı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği programda Çakmak'ın ablası Fadime Polat'ın konuşmaları Müge Anlı'yı sinirlendirdi. İşte 7 Nisan 2022 Perşembe Günü Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında yaşananlar...

dolandirilmak.jpg

MÜGE ANLI'YI ÇILGINA ÇEVİREN DOLANDIRMA HİKAYESİ

İzmir'de yaşayan Mehmet Genç isimli oto kiralama işletmecisi görmediği sevgilisi tarafından milyonlarca lira dolandırıldı. Genç, ablası Fadime Polat ile birlikte kendisini dolandıran kendini Yaren diye tanıtan Züleyha Çakmak'ın izini bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Stüdyoda Genç dışında Ahmet Turan isimli şahıs da canlı yayına bağlanarak aynı şekilde dolandırıldığını açıkladı. Müge Anlı'da yaşadıklarını anlatan Mehmet Genç ve Ahmet Turan'ın açıklamaları Müge Anlı'yı da sinirlendirdi. Anlı, daha önce böyle bir dolandırma olayına denk gelmediğini söyleyerek, "Siz deli misiniz? Bu konu diğer evlilik dolandırma işinden farklı. En azından eve bir kadın gelirdi. Bu çok saçma" diyerek tepki gösterdi. Anlı, Genç'e seslenerek, "Sende kafa kırılmış. Buradan çıkınca başka bir işe daha bulaşırsın. Ve yine dolandırılsın. Hiç yüzünü görmediğin bir kadına yüzükler göndermişsin. İnsan yüzünü görmediği kadına yüzük gönderir mi? dedi.

bas.jpg

DOLANDIRILMA HİKAYESİ MATURŞKAYA DÖNDÜ!

Genç, Züleyha'nın kendisini tatlı dille kandırdığını söyleyerek, altın gönderdiğini belirtti. Programa katılan bir kişi ise herkesi şoke edecek bir iddia ortaya attı. Dolandırılma hikayesinin her ayrıntısında farklı olaylar silsilesi çıkmaya başladı. Yayına canlı olarak bağlanan kadın izleyici Züleyha'yı tanıdığını ifade ederek şoke eden açıklamalarda bulundu. Yayına bağlanan kişi Züleyha'nın hamile olduğunu ve doğum yaptığı ve doğum sonucunda ise bebeğin 5 yıldır yoğun bakımda olduğunu iddia etti. Yayına bağlanan bir diğer kişi ise Mehmet Çakmak oldu. Züleyha Çakmak'ın şu an kardeşi ile evli olduğunu söyleyen iddialarına göre Züleyha'nın kardeşine muska yaptırdığını ve kendileriyle de görüştürmediğini söyledi.

gonder.jpg

"ZÜLEYHA ELİMDEN KURTULAMAZSIN!"

Mehmet Genç'in ablası Fadime Polat ise kardeşini dolandıran Züleyha Çakmak'ı tehdit ederek, elinde olan fotoğrafları Eskişehir sokaklarına asacağını söyledi. Öfkesine hakim olamayan kadını Müge Anlı, susturmaya çalıştı. Polat, "Senin o posterlerini Eskişehir sokaklarına asacağım. Gönderdiğin o fotoğraflarını camii sokaklarına yapıştıracağım. Elimden kurtulamazsın" diye tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN